Desert De Căpșuni Fără Coacere
Rețeta desertului de căpșuni fără coacere poate fi făcută în aproximativ 20 de minute. Această rețetă servește 20. O porție conține 135 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 1,99 USD pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Un amestec de topping bătut din carton, căpșuni, gelatină de căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Puf cremos de căpșuni cu sos proaspăt de căpșuni {un desert fără coacere în borcane!}, Fără rețetă de prăjitură cu brânză de căpșuni (desert fără ouă), și Fără Desert De Dovleac.
Instrucțiuni
Aranjați cuburile de tort într-un singur strat într-un 13-in. x 9 inch. dish. Într-un castron, dizolvați gelatina în apă clocotită; se amestecă căpșunile.
Se toarnă peste tort și se apasă ușor tortul în jos. Se da la frigider pana se pune, aproximativ 1 ora.
Într-un castron mare, amestecați laptele și budinca timp de 2 minute.
Se lasă să stea 2 minute sau până se înmoaie.
Lingură peste stratul de gelatină.
Se întinde cu topping biciuit. Se da la frigider pana se serveste.
Garnisiți cu căpșuni proaspete tocate, dacă doriți.