Desert cu înghețată de cafea stratificată

Desert cu înghețată de cafea stratificată
Desertul cu înghețată de cafea stratificată este un desert care servește 10. O porție conține 472 de calorii, 5 g de proteine și 26 g de grăsimi. Pentru 82 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vara va fi și mai specială cu această rețetă. Un amestec de fursecuri oreo, boabe de cafea acoperite cu ciocolată, înghețată de cafea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 18%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Desertul Brownie cu înghețată de mătase neagră stratificată, Desertul stratificat cu înghețată cu boabe de vanilie și căpșuni și Terrina Mocha Toffee-crunch {sau Desert cu înghețată stratificat} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aliniați partea de jos și părțile laterale ale unui 9-in. x 5 inchi. tavă de pâine cu folie rezistentă. Într-un castron mare, combinați fursecurile zdrobite și untul până se sfărâmiciază. Apăsați jumătate din amestecul de fursecuri în tava pregătită. Întindeți ușor jumătate din înghețată peste firimituri. Congelați timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Glazură De Ciocolată Preparată1 Cană Glazură De Ciocolată Preparată
5 Cesti De Inghetata De Cafea, Moale5 Cesti De Inghetata De Cafea, Moale
27 De Fursecuri Oreo, Zdrobite (aproximativ 2-1/2 Cani)27 De Fursecuri Oreo, Zdrobite (aproximativ 2-1/2 Cani)
27 De Fursecuri Oreo, Zdrobite (aproximativ27 De Fursecuri Oreo, Zdrobite (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Baton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, RasBaton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, Ras
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2
Întindeți glazura deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
3
Presărați amestecul de pesmet rămas și apăsați ușor. Acoperiți și congelați peste noapte.
4
Scoateți din congelator cu 5 minute înainte de servire. Întoarceți desertul pe un platou de servire. Aruncați folia.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
5
Decorați cu boabe de cafea și mentă dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De CafeaBoabe De Cafea
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
6
Tăiați în felii.
7
Serviți cu topping de caramel dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă ObișnuităApă Obișnuită

Vin recomandat: Cremă Sherry, Băutură Alcoolică, Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Semințe De Leuștean Pudră, Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan, Port, Vin De Desert, Conserve Piersici, Scurse, Moscato, Tipul Elementului De Meniu, Moscato Dasti

Inghetata de vanilie poate fi asociata cu crema de Sherry, bautura alcoolica si ingrediente. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Cuveul de nuntă Iron Horse, cu o evaluare de 4,1 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Cuvee de nunta Cal de Fier
Cuvee de nunta Cal de Fier
Acesta este cel mai romantic bubbly al lui Iron Horse. Îl descriem ca fiind periculos, delicios de ușor de băut, fruct înainte, uscat și elegant, cu bule minuscule și un final remarcabil de lung.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiVară
Revista