Desert Cu Gelatină Triplă-Citrice
Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă 43 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 112 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână clementină, topping cu bici rece, gelatină cu aromă de portocale jell-o și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 35 de minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Desert Cremos Cu Gelatină Triplă-Citrice, Desert Cu Gelatină De Căpșuni, și Desert Cu Gelatină De Pepene Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați 1-1 / 3 căni de apă clocotită în amestecul de gelatină portocalie; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Se toarnă în tigaie de pâine de 9x5 inci pulverizată cu spray de gătit. La frigider 20 min. sau până când gelatina este îngroșată, dar nu este setată. Sus cu Clementine. La frigider 10 min. Între timp, adăugați 1-1/3 căni din apa clocotită rămasă în amestecul de gelatină de lămâie; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă. Se răcește la temperatura camerei.
Se toarnă gelatina de lămâie peste Clementine. La frigider 20 min. sau până se îngroașă, dar nu se fixează; top cu portocale buric. La frigider 10 min. Între timp, adăugați apa clocotită rămasă în amestecul de gelatină de var; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă. Se răcește la temperatura camerei.
Se toarnă gelatină de var peste portocalele buricului. La frigider 20 min. Se acoperă cu grapefruit. Dați la frigider 4 ore sau până când este ferm. Desfaceți gelatina pe placa de servire. Se acoperă cu bici rece înainte de servire.