Desert Cu Cremă De Fructe De Pădure

Desert Cu Cremă De Fructe De Pădure
Berry crema desert ar putea fi doar fără gluten rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 163 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 1,88 USD pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați gelatina de zmeură, căpșunile, toppingul bătut în carton și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Încearcă Parfait de desert cu cremă de fructe de pădure violet al mătușii Carol, Cupcakes cu cheesecake Triple Berry preferate de fani cu glazură de smântână, compot mixt de fructe de pădure, frișcă proaspătă, crustă de cracker Graham, și Desert De Fructe De Pădure Gingersnap pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, dizolvați gelatina de căpșuni și zmeură în apă clocotită. Se amestecă apă rece și iaurt de căpșuni și zmeură până se omogenizează. Se răcește până la sirop, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De ZmeurăGelatină Cu Aromă De Zmeură
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Îndoiți căpșunile și toppingul bătut. Lingurați în feluri de mâncare individuale. Se răcește până se întărește, aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
3
Serviți cu fructe de pădure proaspete, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții16
Scor De Sănătate12
Revista