Deliciul lui Buddha ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,88 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 220 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de stridii vegetariene, zahăr, apă fierbinte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Deliciul lui Buddha, Bucuria lui Buddha (Jai), și Deliciul lui Buddha.
Instrucțiuni
1
Înmuiați ciupercile în 5 căni de apă fierbinte fierbinte într-un castron, ținându-le scufundate cu o farfurie mică și întorcând ciupercile ocazional, până când se înmoaie și se răcesc suficient pentru a fi manipulate, aproximativ 30 de minute. Strângeți excesul de lichid din capace înapoi în castron și rezervați lichid, apoi tăiați și aruncați tulpinile din ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Tăiați capacele în pene de 1 inch.
3
În timp ce ciupercile se înmoaie, rupeți cu grijă cojile de caș de fasole în jumătate transversal, apoi înjumătățiți din nou fiecare porție transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Ciuperci
4
Transferați într-un castron, apoi adăugați suficientă apă fierbinte fierbinte pentru a acoperi și înmuia, întorcându-se ocazional, până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Dacă folosiți bambus proaspăt, tăiați fundul lăstarilor, apoi înjumătățiți lăstarii pe lungime cu un cuțit ascuțit și greu. Scoateți și aruncați frunzele din lăstari, apoi îndepărtați orice pete cu un cuțit ascuțit (nu vă faceți griji cu privire la modelul punctat natural de-a lungul bazei lăstarilor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baza
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
6
Acoperiți bambusul proaspăt sau congelat cu apă rece cu 1 inch într-o cratiță de 2 litri și aduceți la fierbere. Se fierbe 2 minute, apoi se scurge într-un șuviu și se clătește sub apă rece. Repetați fierberea și clătirea, apoi aranjați jumătățile de bambus, tăiați părțile în jos, pe o tăietură și tăiați bambusul pe lungime în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Tigaie Cu Sos
7
Înmuiați tăiței în apă rece pentru a acoperi până se înmoaie, aproximativ 5 minute, apoi scurgeți în strecurătoare și transferați într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bol
8
Scurgeți cojile de caș de fasole în strecurătoare. Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, strângeți uscat și tăiați transversal în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
9
Înjumătățiți tofu pe lungime, apoi tăiați fiecare jumătate transversal în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
10
Încălziți uleiul într-o oală grea de 5 până la 6 litri, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Adăugați ghimbir și usturoi și gătiți, amestecând, 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ghimbir
12
Adăugați ciuperci, piei de caș de fasole, bambus și nuci de ginkgo și gătiți, amestecând, 2 minute. Se amestecă sosul de stridii, sosul de soia, vinul de orez și zahărul și se fierbe 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Stridii
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Ciuperci
Vin De Orez
Sos De Soia
Zahăr
Nuci
13
Adăugați lichid rezervat pentru înmuierea ciupercilor și aduceți la fierbere. Se amestecă ușor tofu și germeni de soia, apoi se reduce focul la minim și se fierbe, acoperit, 15 minute. Se amestecă ușor tăiței și se fierbe, acoperit, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Paste
Varză
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
14
Adăugați inimile romaine (oala va fi plină) și întoarceți-le la strat, apoi fierbeți, acoperite, până când romaine este fragedă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
* Ciupercile, cojile de caș de fasole și tăiței pot fi înmuiate (dar nu scurse) cu 1 zi înainte și răcite separat în lichidul lor de înmuiere, acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Ciuperci
Paste
2
Scurgeți (rezervați lichid de înmuiere a ciupercilor) înainte de utilizare.* Lăstarii de bambus pot fi gătiți cu 1 zi înainte și răciți complet, apoi tăiați și răciți în apă rece, acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De Bambus
Ciuperci
Apă
3
Scurgeți înainte de utilizare.* Încântarea lui Buddha, fără romaine, poate fi făcută cu 2 ore înainte și păstrată la temperatura camerei, neacoperită. Aduceți la fierbere și continuați cu rețetă.