Decorative CENTERPIECES dovleac Patch Centerpiece

Decorative CENTERPIECES dovleac Patch Centerpiece
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piesele centrale DECORATIVE Pumpkin Patch Centerpiece. O porție conține 930 calorii, 7g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Mergeți la magazin și ridicați piure de dovleac, ouă, amestec de prăjituri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Dovleac Challah centrală cu unt de miere, Pumpkin Patch Pie, și Dovleac Challah centrală cu scorțișoară miere unt.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: 1 mare în formă de dovleac tort pan (recomandat: Nordic Ware Brand) 1 (12-count) mic dovleac în formă de tort pan (recomandat: Nordic Ware Brand) 1 vin plută, pentru tort mare verde rafie scobitori lipit sârmă
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Formă De TortFormă De Tort
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați atât tigăile mari, cât și cele mici cu spray de gătit antiaderent, acoperiți cu făină și eliminați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Combinați amestecul de tort cu piureul de dovleac, uleiul și ouăle. Folosind un mixer de mână, bateți pe mediu până când este bine încorporat, aproximativ 3 minute. Folosind o lingură de înghețată, umpleți 6 din mini tigăile de dovleac 2/3 din drum spre vârf. Umpleți cupele neutilizate cu apă, astfel încât tigaia să nu ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
înghețatăînghețată
Amestec De TortAmestec De Tort
DovleacDovleac
ApăApă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
înghețată Scoopînghețată Scoop
Mixer De MânăMixer De Mână
TigaieTigaie
2
Turnați aluatul rămas în tigaia mare, 2/3 din drum în sus pe laturi.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți tigăile mici până când blaturile se rumenesc și o scobitoare introdusă în centru iese curată, 10 până la 12 minute. Continuați să coaceți tortul mare până se rumenesc și scobitoarea introdusă în centru iese și curată, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
4
Scoateți din cuptor și, odată suficient de răcit pentru a manipula, răsturnați pe un suport de răcire cu sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
5
Feliați blaturile de pe fiecare tort, astfel încât să fie plat.
6
Întindeți aproximativ 1/4 cană de glazură pe partea tăiată a tortului mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
7
Așezați cealaltă jumătate de tort deasupra glazurii pentru a forma un dovleac mare. Glazura va acționa ca lipici și va ține cele 2 jumătăți împreună. Repetați procesul cu prăjiturile mai mici folosind 1 lingură de glazură pe set de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
DovleacDovleac
GlazurăGlazură
8
Pentru fondant: într-un castron mare cu un mixer de mână, bateți împreună zahărul cofetarilor și piureul de dovleac. Adăugați încet apă cu lingura până când se atinge o consistență foarte groasă, dar turnabilă. Colorați fondantul portocaliu cu câteva picături fiecare de colorant alimentar roșu și galben.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Culoarea Alimentelor GalbeneCuloarea Alimentelor Galbene
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
Glazură FondantăGlazură Fondantă
PortocaliuPortocaliu
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
9
Puneți glazura într-o pungă cu fermoar resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazurăGlazură
10
Așezați prăjiturile pe un suport de răcire din sârmă montat într-o tigaie. Decupați colțul punga de sus zip și începe să strângeți fondant peste partea de sus a prăjituri, permițând să se scurgă în jos părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură FondantăGlazură Fondantă
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
11
Lăsați fondantul să se usuce înainte de a introduce tulpinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură FondantăGlazură Fondantă
12
Pentru tulpini: înfășurați dopul cu Rafia verde. Introduceți o scobitoare pe jumătate în plută. Introduceți în partea de sus a dovleacului mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
13
Tăiați firul de lipit în bucăți de 6 (6 inci) și pliați fiecare piesă în treimi pentru a forma o bucată groasă de aproximativ 2 inci lungime. Înfășurați cu rafie și introduceți în partea de sus a fiecărui tort mic de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
FolieFolie
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista