Decorative CENTERPIECES dovleac Patch Centerpiece
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piesele centrale DECORATIVE Pumpkin Patch Centerpiece. O porție conține 930 calorii, 7g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Mergeți la magazin și ridicați piure de dovleac, ouă, amestec de prăjituri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Dovleac Challah centrală cu unt de miere, Pumpkin Patch Pie, și Dovleac Challah centrală cu scorțișoară miere unt.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: 1 mare în formă de dovleac tort pan (recomandat: Nordic Ware Brand) 1 (12-count) mic dovleac în formă de tort pan (recomandat: Nordic Ware Brand) 1 vin plută, pentru tort mare verde rafie scobitori lipit sârmă
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați atât tigăile mari, cât și cele mici cu spray de gătit antiaderent, acoperiți cu făină și eliminați excesul.
Combinați amestecul de tort cu piureul de dovleac, uleiul și ouăle. Folosind un mixer de mână, bateți pe mediu până când este bine încorporat, aproximativ 3 minute. Folosind o lingură de înghețată, umpleți 6 din mini tigăile de dovleac 2/3 din drum spre vârf. Umpleți cupele neutilizate cu apă, astfel încât tigaia să nu ardă.
Turnați aluatul rămas în tigaia mare, 2/3 din drum în sus pe laturi.
Coaceți tigăile mici până când blaturile se rumenesc și o scobitoare introdusă în centru iese curată, 10 până la 12 minute. Continuați să coaceți tortul mare până se rumenesc și scobitoarea introdusă în centru iese și curată, aproximativ 30 de minute.
Scoateți din cuptor și, odată suficient de răcit pentru a manipula, răsturnați pe un suport de răcire cu sârmă pentru a se răci complet.
Feliați blaturile de pe fiecare tort, astfel încât să fie plat.
Întindeți aproximativ 1/4 cană de glazură pe partea tăiată a tortului mare.
Așezați cealaltă jumătate de tort deasupra glazurii pentru a forma un dovleac mare. Glazura va acționa ca lipici și va ține cele 2 jumătăți împreună. Repetați procesul cu prăjiturile mai mici folosind 1 lingură de glazură pe set de tort.
Pentru fondant: într-un castron mare cu un mixer de mână, bateți împreună zahărul cofetarilor și piureul de dovleac. Adăugați încet apă cu lingura până când se atinge o consistență foarte groasă, dar turnabilă. Colorați fondantul portocaliu cu câteva picături fiecare de colorant alimentar roșu și galben.
Puneți glazura într-o pungă cu fermoar resigilabilă.
Așezați prăjiturile pe un suport de răcire din sârmă montat într-o tigaie. Decupați colțul punga de sus zip și începe să strângeți fondant peste partea de sus a prăjituri, permițând să se scurgă în jos părțile laterale.
Lăsați fondantul să se usuce înainte de a introduce tulpinile.
Pentru tulpini: înfășurați dopul cu Rafia verde. Introduceți o scobitoare pe jumătate în plută. Introduceți în partea de sus a dovleacului mare.
Tăiați firul de lipit în bucăți de 6 (6 inci) și pliați fiecare piesă în treimi pentru a forma o bucată groasă de aproximativ 2 inci lungime. Înfășurați cu rafie și introduceți în partea de sus a fiecărui tort mic de dovleac.