Daiquiri Roz

Daiquiri Roz
Daiquiri Roz ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 1 și costă $2.88 pe portie. O porție conține 243 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați garnitura: răsucire de grapefruit, suc de grapefruit Rubin, sirop simplu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cupcakes Cu Sare Roz Și Piper Roz, Cupcakes de Grapefruit roz cu glazură de brânză cremă de Grapefruit roz, și Ingredientul Secret (boabe de piper roz): boabe de piper roz și Pa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un agitator de cocktail umplut cu gheață. Se agită energic și se strecoară într-un pahar de martini răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
GheațăGheață
2
Garnisiți, dacă doriți.
1
Combinați părți egale zahăr și apă fierbinte, amestecând până se dizolvă zahărul. A se păstra la frigider până când este gata de utilizare în băuturi mixte sau ceai cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceai ReceCeai Rece
ZahărZahăr
ApăApă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate3
Revista