Căpșuni Prăjite Cu Vin Și Sos De Oțet Balsamic

Căpșuni Prăjite Cu Vin Și Sos De Oțet Balsamic
Căpșuni prăjite cu vin și sos de oțet Balsamic este un fără gluten și prietenos cu FODMAP garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 278 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, căpșuni, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Căpșuni cu oțet Balsamic, Căpșuni cu gheață de lapte și oțet Balsamic, și Căpșuni Cu Oțet Balsamic Giusti pentru rețete similare.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista