Căpșuni-Afine Charlotte Russe
Strawberry-Cranberry Charlotte Russe ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă face 12 porții cu 404 calorii, 9g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fasole de vanilie, zahăr granulat, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 26 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Charlotte Russe, Charlotte Russe Cu Zmeură, și Charlotte Russe Parfaits pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați o bucată de pergament lungă de 13 x 30 inci și pliați-o pe jumătate pe lungime. Căptușiți interiorul unei tigaie cu arc de 9 inci cu gulerul de hârtie, așezând capătul pliat în jos. Fixați capetele cu o agrafă. Tapetați tigaia cu ladyfingers începând de-a lungul fundului: înmuiați ambele părți ale ladyfingers în amestecul de sirop, lăsându-le să se înmoaie aproximativ 2 secunde pe fiecare parte.
Combinați laptele, zahărul, semințele și păstăile de vanilie și sarea într-o cratiță mare și aduceți la foc mic la foc mare, amestecând ocazional până când zahărul se dizolvă, aproximativ 7 până la 8 minute.Între timp, turnați Grand Marnier într-un castron mic și presărați gelatina uniform pe suprafață; pus deoparte.
Bateți gălbenușurile într-un castron mediu rezistent la căldură până se omogenizează, aproximativ 1 minut. Puneți o strecurătoare cu plasă fină peste un vas mare rezistent la căldură; pus deoparte.
Scoateți amestecul de lapte de pe foc și turnați încet aproximativ 1 cană în gălbenușurile de ou, amestecând constant până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de lapte-ou înapoi în tigaie și se gătește la foc mic, amestecând continuu, până când crema se îngroașă ușor și acoperă lingura, aproximativ 3 până la 5 minute. (Când trageți degetul peste lingură, acesta ar trebui să facă un semn prin cremă, care nu ar trebui să curgă înapoi în sine.)
Scoateți crema de pe foc și turnați-o prin strecurătoare (nu apăsați pe solide); Aruncați conținutul strecurătorului.
Bateți amestecul de gelatină în cremă până se dizolvă și amestecul este neted, aproximativ 2 minute; pus deoparte.Pregătiți o baie de apă cu gheață umplând un castron mare la jumătate cu gheață și apă.
Așezați crema peste baia de apă cu gheață și amestecați des până se răcește la temperatura camerei, aproximativ 15 minute.Când crema este răcită, adăugați căpșunul pur și se amestecă până se combină.
Se toarnă crema într-un castron mare curat și se amestecă până la vârfuri medii. (Alternativ, amestecați în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru tel.)
Adăugați toată frișca în vasul cu cremă de căpșuni. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați frișca până se combină uniform și nu rămân dungi de căpșuni sau frișcă, răzuind fundul vasului după cum este necesar pentru a încorpora crema. Periați ușor vârfurile degetelor expuse cu amestecul de sirop rezervat (este posibil să vă rămână ceva).
Turnați crema bavareză de căpșuni în tigaia pregătită. Dați la frigider neacoperit până când este setat, cel puțin 4 ore, apoi pregătiți glazura. (Nu face glazura înainte, sau se va configura și să fie unpourable.) Pentru glazura de afine: puneți o strecurătoare cu plasă medie peste un castron mic și puneți-o deoparte.
Combinați afinele, zahărul și 3 linguri de apă într-o cratiță mică și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu scăzut și lăsați să fiarbă, amestecând ocazional, până când boabele sunt moi și încep să se destrame și lichidul s-a îngroșat ușor, aproximativ 10 minute.
Scoateți tigaia de pe foc.
Se toarnă restul de 2 lingurițe de apă într-un castron mic și se presară gelatina uniform pe suprafață; pus deoparte.
Se toarnă amestecul de afine în strecurătoare. Folosind o spatulă de cauciuc, împingeți solidele de afine și răzuiți partea inferioară a filtrului până când se extrage tot lichidul; puneți lichidul deoparte și aruncați conținutul filtrului.
Bateți amestecul de gelatină în amestecul de afine până se dizolvă și se omogenizează. Se lasă deoparte să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 15 minute.
Se toarnă glazura răcită pe suprafața charlotte russe, înclinând tigaia după cum este necesar, astfel încât întreaga suprafață superioară să fie acoperită. Frigider neacoperit overnight.To serviți, deblocați și îndepărtați inelul exterior al tăvii cu formă de arc și aruncați gulerul pergamentului.
Tăiați Charlotte russe în felii și serviți imediat. Dacă afișați desertul înainte de servire, legați o panglică decorativă în jurul degetelor. Charlotte russe poate sta la temperatura camerei timp de aproximativ 30 până la 40 de minute înainte de a fi recilled.