Strawberry-Cranberry Charlotte Russe ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă face 12 porții cu 404 calorii, 9g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fasole de vanilie, zahăr granulat, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 26 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Charlotte Russe, Charlotte Russe Cu Zmeură, și Charlotte Russe Parfaits pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați o bucată de pergament lungă de 13 x 30 inci și pliați-o pe jumătate pe lungime. Căptușiți interiorul unei tigaie cu arc de 9 inci cu gulerul de hârtie, așezând capătul pliat în jos. Fixați capetele cu o agrafă. Tapetați tigaia cu ladyfingers începând de-a lungul fundului: înmuiați ambele părți ale ladyfingers în amestecul de sirop, lăsându-le să se înmoaie aproximativ 2 secunde pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
1
Combinați laptele, zahărul, semințele și păstăile de vanilie și sarea într-o cratiță mare și aduceți la foc mic la foc mare, amestecând ocazional până când zahărul se dizolvă, aproximativ 7 până la 8 minute.Între timp, turnați Grand Marnier într-un castron mic și presărați gelatina uniform pe suprafață; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grand Marnier
Gelatină
Vanilie
Semințe
Zahăr
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
2
Bateți gălbenușurile într-un castron mediu rezistent la căldură până se omogenizează, aproximativ 1 minut. Puneți o strecurătoare cu plasă fină peste un vas mare rezistent la căldură; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bateti
Bol
3
Scoateți amestecul de lapte de pe foc și turnați încet aproximativ 1 cană în gălbenușurile de ou, amestecând constant până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Se toarnă amestecul de lapte-ou înapoi în tigaie și se gătește la foc mic, amestecând continuu, până când crema se îngroașă ușor și acoperă lingura, aproximativ 3 până la 5 minute. (Când trageți degetul peste lingură, acesta ar trebui să facă un semn prin cremă, care nu ar trebui să curgă înapoi în sine.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Lapte
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Scoateți crema de pe foc și turnați-o prin strecurătoare (nu apăsați pe solide); Aruncați conținutul strecurătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
6
Bateți amestecul de gelatină în cremă până se dizolvă și amestecul este neted, aproximativ 2 minute; pus deoparte.Pregătiți o baie de apă cu gheață umplând un castron mare la jumătate cu gheață și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Cremă
Gelatină
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
7
Așezați crema peste baia de apă cu gheață și amestecați des până se răcește la temperatura camerei, aproximativ 15 minute.Când crema este răcită, adăugați căpșunul pur și se amestecă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Apă
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
8
Se toarnă crema într-un castron mare curat și se amestecă până la vârfuri medii. (Alternativ, amestecați în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru tel.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bateti
Bol
9
Adăugați toată frișca în vasul cu cremă de căpșuni. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați frișca până se combină uniform și nu rămân dungi de căpșuni sau frișcă, răzuind fundul vasului după cum este necesar pentru a încorpora crema. Periați ușor vârfurile degetelor expuse cu amestecul de sirop rezervat (este posibil să vă rămână ceva).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
8 Lingurite Lichior RumChata
Căpșuni
Cremă
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bol
10
Turnați crema bavareză de căpșuni în tigaia pregătită. Dați la frigider neacoperit până când este setat, cel puțin 4 ore, apoi pregătiți glazura. (Nu face glazura înainte, sau se va configura și să fie unpourable.) Pentru glazura de afine: puneți o strecurătoare cu plasă medie peste un castron mic și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Afine
Cremă
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
Tigaie
11
Combinați afinele, zahărul și 3 linguri de apă într-o cratiță mică și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu scăzut și lăsați să fiarbă, amestecând ocazional, până când boabele sunt moi și încep să se destrame și lichidul s-a îngroșat ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Fructe De Padure
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
12
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Se toarnă restul de 2 lingurițe de apă într-un castron mic și se presară gelatina uniform pe suprafață; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
14
Se toarnă amestecul de afine în strecurătoare. Folosind o spatulă de cauciuc, împingeți solidele de afine și răzuiți partea inferioară a filtrului până când se extrage tot lichidul; puneți lichidul deoparte și aruncați conținutul filtrului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
15
Bateți amestecul de gelatină în amestecul de afine până se dizolvă și se omogenizează. Se lasă deoparte să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Gelatină
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
16
Se toarnă glazura răcită pe suprafața charlotte russe, înclinând tigaia după cum este necesar, astfel încât întreaga suprafață superioară să fie acoperită. Frigider neacoperit overnight.To serviți, deblocați și îndepărtați inelul exterior al tăvii cu formă de arc și aruncați gulerul pergamentului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
17
Tăiați Charlotte russe în felii și serviți imediat. Dacă afișați desertul înainte de servire, legați o panglică decorativă în jurul degetelor. Charlotte russe poate sta la temperatura camerei timp de aproximativ 30 până la 40 de minute înainte de a fi recilled.