Căptușe la cuptor cu sos tartar
Căptușeală la cuptor cu sos tartar necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 3,18 USD per porție, primești un fel principal care servește 4. Vă uitați la silueta? Această rețetă pescatariană are 213 calorii, 20 g de proteine și 10 g de grăsime per porție. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și luați pesmet, zahăr, maioneză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 38%. Rețete similare sunt Bețișoare de pește la cuptor cu sos tartar, Bețișoare de pește la cuptor cu sos tartar și Nuggets de pește crocant la cuptor și sos tartar.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, prăjiți pesmetul, sare și piper la foc mediu până se rumenește ușor, amestecând din când în când.
Ungeți ambele părți ale fileurilor cu ulei; acoperiți cu firimituri prăjite.
Așezați într-o cameră de 15 inchi. x 10 inchi. x 1 inch. tavă de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 450° timp de 6-8 minute sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță.
Între timp, într-un castron mic, combinați ingredientele pentru sos.
Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Flounder poate fi asociat cu Pinot Noir, Vin spumant și Pinot Grigio. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.