Căldură serioasă: Salsa de fructe: îi iubești sau îi urăști?

Căldură serioasă: Salsa de fructe: îi iubești sau îi urăști?
Rețeta căldură serioasă: Salsa de fructe: îi iubești sau îi urăști? este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 4 și costă 1,06 USD pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 152 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, oțet, grapefruit rubin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Iubește-l sau urăște - l-marmite și paie de brânză cu o răsucire!, Căldură serioasă: dragostea mea pentru sosul Mojo, și Iubesc Căldura Asta! Salată De Creveți Chipotle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați oțetul și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Bateți împreună până când zahărul este în mare parte dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Adăugați ceapa și ardeii iute și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4
Lăsați să stea 30 de minute pentru a marina.
5
Scurgeți amestecul de oțet, rezervând ceapa murată și ardeii iute. Aruncați oțetul sau rezervați pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă MuratăCeapă Murată
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
6
Într-un castron mediu, combinați segmentele de grapefruit, coriandru, mentă și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Se amestecă ceapa și ardeii iute și se verifică condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sezonul GoyaSezonul Goya
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
8
Adăugați avocado și aruncați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
9
Serviți cu chipsuri sau peste orice carne, cum ar fi puiul la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui La GratarPui La Gratar
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista