Căju de porc prăjit
Prăjitul de porc cu caju durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție conține 419 calorii , 28 g de proteine și 18 g de grăsimi . Pentru 1,76 USD per porție , această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați amidon de porumb, coajă de portocală, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 65% , care este solid. Prăjirea de porc cu miere de caju , prăjirea de porc, caju și fasole verde și prăjirea de porc și legume cu orez caju sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Tăiați muschiul în fâșii subțiri și lăsați deoparte.
Combinați ingredientele pentru sos, amestecând bine.
Într-o tigaie mare, la foc mediu, încălziți 1 lingură de ulei.
Adăugați morcovii și țelina; se prăjește timp de 3 minute.
Scoateți legumele și lăsați deoparte.
Adăugați uleiul rămas în tigaie.
Adăugați carne de porc; se prăjește timp de 3 minute. Întoarceți legumele în tigaie; adăugați sos și caju. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se ingroasa.
Serviți cu orez dacă doriți.