Rag măcelar cu Fusilli ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 342 calorii. Această rețetă servește 25. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, șuncă groasă, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 20 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Fusilli de grâu integral cu Ragu de vită, Pasticcio Di Fusilli (Fusilli Coapte), și Friptura de măcelar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2
Adăugați morcovul, țelina, ceapa și usturoiul și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați pancetta și carnea de vită măcinată și gătiți, rupând carnea cu o lingură de lemn, până nu mai este roz, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
2 Cepe Roșii Tăiate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4
Adăugați pasta de roșii și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până când este strălucitor și ruginit, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
5
Adăugați șunca tăiată cubulețe, laptele, vinul alb și apa în caserolă și fierbeți cârpa la foc moderat, amestecând ocazional, până când este groasă și cochetă, aproximativ 1 oră și 15 minute. Condimentează cârpa cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sani De Fazan Daca)
șuncă Tăiată Cubulețe
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
6
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți fusilli, amestecând des, până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fusilli
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Scurgeți fusilli și adăugați-l în sos. Se amestecă bine pentru a acoperi pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
8
Transferați pastele în boluri puțin adânci și serviți imediat, trecând pecorino ras la masă.