Cârnați și toamnă-umplutură de fructe

Cârnații și umplutura de fructe de toamnă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 463 calorii. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de sare și piper, afine, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Găini de vânat cu umplutură de fructe și cârnați, Friptură de porc cu umplutură de cârnați, fructe și nuci, și Weekend-uri de toamnă și umplutură de Ziua Recunoștinței.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.aduceți bulionul la fiert, adăugați fructe uscate și afine, opriți focul și lăsați să stea 15 minute. Într-o tigaie la foc mediu-mare, gătiți cârnații, amestecând și rupându-l în bucăți până nu mai roz, aproximativ 8 minute.
Scoateți și așezați într-un castron mare.
Reduceți focul la mediu și topiți untul.
Adăugați ceapa și țelina. Gatiti, amestecand, pana se inmoaie, aproximativ 6 minute.
Se adaugă în castron cu cârnați.
Scurgeți fructele, rezervând bulionul și adăugați-le în castron.
Adăugați ierburi, sare și piper; amesteca.
Adăugați amestecul de umplutură împreună cu bulionul rezervat; se amestecă pentru a combina.
Aburiți un vas rezistent la cuptor de 9 x 13 inci cu spray de gătit și lingură în umplutură.
Coaceți timp de 35 de minute sau până când se încălzește. Puneți niște umplutură în mijlocul fripturii; așezați restul în vasul de servire.