Cârnați și ardei cu brânză parmezană

Cârnați și ardei cu brânză parmezană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cârnați și ardei cu brânză de parmezan. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă are 757 calorii, 42G de proteine, și 58G de grăsime per portie. Pentru $ 3.18 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare, piper, cârnați și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Ardei și cârnați la grătar cu crupe de brânză, Cârnați, creveți și ardei peste crupe brânzos, și Creveți, ardei și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați carcasele de cârnați și aruncați-le. Gătiti cârnații și următoarele 7 ingrediente într-o tigaie mare la foc mediu-mare, amestecând până când cârnații se sfărâmă și nu mai sunt roz și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se servește peste crupe de parmezan; garnisiți, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese numărul 5. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 69 de dolari.
Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numărul 5
Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numărul 5
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista