Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați umplutura de cârnați-mere. Această rețetă face 12 porții cu 356 calorii, 10g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați frunze de salvie, stoc de pui, pâine sandwich și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cârnați De Umplutură De Mere, Cârnați și umplutură de mere, și Umplutură De Cârnați De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți 1 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare până se topește și începe să se rumenească; adăugați merele, reduceți focul la mediu și gătiți, amestecând, până se înmoaie ușor, aproximativ 4 minute. Se amestecă mierea și oțetul, apoi se transferă într-un castron mare pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Topiți 2 linguri de unt în aceeași tigaie la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați cuburile de pâine și aruncați pentru a acoperi, apoi transferați pe o parte a unei foi mari de copt cu margini; adăugați cârnații pe cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Coaceți până când cârnații sunt fierți și pâinea este prăjită, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Adăugați cârnații și pâinea în castron cu merele; adăugați salvie, cimbru și rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1-1/2 Căni De Bere
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Încălziți încă 1 lingură de unt în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați jumătate din fiecare praz, țelină și păstârnac și 2 linguri de apă; condimentează cu sare și piper. Gatiti pana cand legumele sunt translucide, aproximativ 8 minute, apoi transferati in castron cu amestecul de mezeluri-mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați prazul rămas, țelina și păstârnacul și 2 linguri de apă în tigaie, condimentați cu sare și piper și gătiți aproximativ 8 minute; transferați în castron și aruncați. Încălziți o lingură de umplutură în tigaie cu o notă de unt și gustați condimentul; reglați după cum este necesar. (Este atât de important să gustați umplutura în timp ce este fierbinte pentru a obține un sentiment de condimente și arome.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Adăugați bulionul de pui în castron și aruncați pentru a umezi toate ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Ungeți un vas de copt de 9 pe 13 inci cu 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
13
Transferați amestecul de umplutură în vas și punctați cu restul de 3 linguri de unt. Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți 40 de minute, apoi descoperiți și continuați să coaceți până se rumenesc, încă 40 de minute.