Cârnați De Porc

Cârnați De Porc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cârnații de porc. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 68 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 190 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, umăr de porc, semințe de fenicul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Varză și cârnați de porc - Tripp Sausage, Carne De Porc Și Cârnați Umplute Cu Carne De Porc, și Carne de porc în trei moduri: cotlete de porc murate, cârnați de fenicul-Fontina și brânză elvețiană cu slănină și fenicul peste prăjituri cu mămăligă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați carnea de porc, grăsimea de porcînapoi, zahăr, usturoi, semințe de fenicul și 1 lingură de sare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
FatbackFatback
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Transferați într-o pungă mare cu fermoar din plastic și refrigerați peste noapte.
3
Cu cel puțin 30 de minute înainte de măcinarea cărnii, așezați toate uneltele (inclusiv părțile mașinii de tocat carne, bolul mixerului, atașamentul paletei mixerului și piesele de umplutură pentru cârnați) în congelator pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
(înlăturați Orice Mufă)(înlăturați Orice Mufă)
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Folosind mașina de tocat carne, măcinați amestecul de carne marinată prin placa mică de matriță în vasul răcit al mixerului de suport. Refrigerați cel puțin 30 de minute, apoi readuceți amestecul în mixer și bateți la viteză medie folosind atașamentul cu palete răcit, 1 până la 2 minute. La frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
(înlăturați Orice Mufă)(înlăturați Orice Mufă)
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Umpleți cârnații și, pentru cele mai bune rezultate, refrigerați peste noapte. Înainte de a găti, străpungeți fiecare cârnați de mai multe ori cu un știft. Grătați la foc mediu până când centrul înregistrează 150 de grade F, 10 până la 12 minute. (De asemenea, puteți prăji sau prăji cârnații.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se servește cu salată de varză.
7
Fotografie de Kat Teutsch
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista