Cârnați De Porc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cârnații de porc. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 68 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 190 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, umăr de porc, semințe de fenicul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Varză și cârnați de porc - Tripp Sausage, Carne De Porc Și Cârnați Umplute Cu Carne De Porc, și Carne de porc în trei moduri: cotlete de porc murate, cârnați de fenicul-Fontina și brânză elvețiană cu slănină și fenicul peste prăjituri cu mămăligă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați carnea de porc, grăsimea de porcînapoi, zahăr, usturoi, semințe de fenicul și 1 lingură de sare într-un castron mare.
Transferați într-o pungă mare cu fermoar din plastic și refrigerați peste noapte.
Cu cel puțin 30 de minute înainte de măcinarea cărnii, așezați toate uneltele (inclusiv părțile mașinii de tocat carne, bolul mixerului, atașamentul paletei mixerului și piesele de umplutură pentru cârnați) în congelator pentru a se răci.
Folosind mașina de tocat carne, măcinați amestecul de carne marinată prin placa mică de matriță în vasul răcit al mixerului de suport. Refrigerați cel puțin 30 de minute, apoi readuceți amestecul în mixer și bateți la viteză medie folosind atașamentul cu palete răcit, 1 până la 2 minute. La frigider până când este gata de utilizare.
Umpleți cârnații și, pentru cele mai bune rezultate, refrigerați peste noapte. Înainte de a găti, străpungeți fiecare cârnați de mai multe ori cu un știft. Grătați la foc mediu până când centrul înregistrează 150 de grade F, 10 până la 12 minute. (De asemenea, puteți prăji sau prăji cârnații.)
Se servește cu salată de varză.
Fotografie de Kat Teutsch