Cuscus Lemony cu mentă, mărar și Feta
Cuscusul Lemony cu mentă, mărar și Fetan este un vegetarian farfurie. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 197 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți roșii cherry, suc de lămâie, cuscus și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 38%. Încercați Tartă Fetan și mărar cu salată de spanac cu lămâie, Tabbouleh de cuscus cu mentă proaspătă și Feta, și Salată de cuscus israeliană cu Fetan și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Amestecați treptat cuscusul.
Scoateți din căldură. Acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Fluff cu o furculiță; rece.
Combinați cuscusul, roșiile și următoarele 5 ingrediente (prin mărar) într-un castron mare; aruncați bine.