Cuscus De Mare

Cuscus De Mare
Cuscusul de mare este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,85 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 576 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, cayenne, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Bas Cu Dungi Clare, Cu Lămâie Conservată, Năut Și Cuscus, Biban de mare prăjit la cuptor cu cuscus și vinetă caldă de roșii, și Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, încălziți uleiul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați ceapa și ardeiul gras și gătiți, amestecând ocazional, până când începeți să se înmoaie, aproximativ 4 minute. Se amestecă ardeiul, coriandrul, cayenne, ghimbirul, scorțișoara, piperul negru și 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
3
Adăugați bulionul, roșiile și cartofii dulci. Se fierbe până când cartofii sunt aproape fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
4
Între timp, într-o cratiță medie, aduceți apa și 3/4 linguriță de sare la fiert. Se amestecă cuscusul. Acoperiți, scoateți de pe foc și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Amestecați năutul, peștele și restul de 1/2 linguriță de sare în amestecul de cartofi dulci. Se fierbe până se termină peștele, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(tub Mare)(tub Mare)
6
Serviți peștele și legumele peste cuscus. Puneți lichidul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
7
Alternative de pește: snapper roșu fără piele, cod negru și fileuri de tilefish ar fi toate bune cu acest cuscus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Red SnapperRed Snapper
SablefishSablefish
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
8
Recomandare de vin: aromele pământești, dar exotice, invită aici o sticlă rece de ros. Căutați unul din Provence în sudul Franței sau, dacă vă place un pic de dulceață, încercați un zinfandel alb din California.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zinfandel AlbZinfandel Alb
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista