Curry Vegetarian De Nucă De Cocos Cu Tofu

Curry Vegetarian De Nucă De Cocos Cu Tofu
Curry Vegetarian de nucă de cocos cu Tofu este un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 337 calorii. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la SippitySup are 3 fani. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării indiene. Dacă aveți la îndemână ghimbir, mazăre de zăpadă, pastă de chili și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Curry Vegetarian de nucă de cocos cu Tofu, Curry De Nucă De Cocos Cu Tofu Vegetarian, și Plăcintă Vegetariană Cu Curry Indian Cu Tofu.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Indaba Chenin Blanc. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Indaba Chenin Blanc
Indaba Chenin Blanc
Nuanțe aromate de kiwi și pepene galben pe nas. O mulțime de arome delicioase de pepene tropical și citrice. Greumid-palate cu un finisaj lung, care are o notă de condiment.Asociați cu: mozzarella proaspătă, creveți la grătar, paste ușoare, snapper roșu, găluște, satay de pui sau salată verde mixtă.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista