Curry Rapid De Pui
Reteta Curry de pui rapid ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 25 minute. Pentru $3.88 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 73G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 508 calorii. Dacă aveți la îndemână ceapă, pudră de curry, vin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Curry Rapid De Pui, Curry Rapid De Pui, și Curry Roșu De Pui Thailandez Rapid.
Instrucțiuni
Acompaniamente: 2 căni de orez fiert; 1/2 cană de arahide sărate, decojite; 1/2 ardei gras roșu, tăiat; și 3 scallions, slivered.In o tigaie mare, adâncă, gătiți ceapa în ulei la foc mediu, amestecând, până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Adăugați pudra de curry și gătiți, amestecând, timp de 30 de secunde. Se amestecă sucul de roșii, vinul și chutney-ul și se fierbe timp de 2 minute pentru a amesteca aromele.
Adăugați puiul și fierbeți, acoperit, amestecând ocazional, până când este fiert, aproximativ 10 minute.
Serviți jumătate din curry de pui peste orez. Se acoperă cu arahide, ardei gras și scallions. Congelați puiul rămas curry.To congelați: puneți curry-ul de pui într-un recipient pentru congelator. Acoperiți și congelați până la 3 months.To reîncălziți: dezghețați la frigider peste noapte sau la cuptorul cu microunde. Pentru a servi Curry rapid de pui așa cum este, acoperiți cu folie de plastic și încălziți la cuptorul cu microunde timp de 7 până la 9 minute sau până când este încălzit, amestecând o dată. Sau lingură într-un vas de copt rezistent la cuptor. Acoperiți cu folie și puneți-l într-un cuptor de 325 F timp de 20 până la 25 de minute sau până când este încălzit.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Eseu Chenin Blanc]()
Eseu Chenin Blanc
Eseul Chenin Blanc este un amestec alb cu corp mediu realizat din soiul alb din Africa de Sud, Chenin Blanc. Chenin Blanc oferă vinurilor salata de fructe, aromele de guava și pepene galben și o aciditate răcoritoare. Unele Sur se află pe mai puțin timp de câteva luni adaugă la complexitatea și corpul. O notă de Viognier aromat completează structura fructelor cu câteva indicii florale. Vinul este perfect singur ca aperitiv pe verandă într-o zi fierbinte de vară. Chenin Blanc se împerechează bine cu o gamă largă de alimente, în special sushi, stridii, curry Asiatic, mâncăruri dulci și acrișoare și salate de vară.Amestec: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier