Curry picant de pui
Dacă vrei să adaugi mai multe rețete fără gluten, fără lactate și integrale 30 în cutia ta de rețete, Spicy Chicken Curry ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. Pentru 1,54 dolari per porție , primești un fel principal pentru 5 persoane. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 21 g de proteine , 15 g de grăsimi și un total de 253 de calorii . De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . 34 de persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. Mergi la magazin și cumpără ulei vegetal, ardei iute, pastă de ghimbir și usturoi și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Este oferită de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Per total, această rețetă obține un scor destul de bun de 67% . Încearcă Spicy Coconut Chicken Curry , Kofat Curry/meat Ball Curry și Meat Ball Curry (Kofta Curry) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți bucățile de pui și uscați-le prin tamponare. Dați deoparte. Măcinați semințele de mac până obțineți o pastă.
Într-o tigaie mare, sotați ceapa și ardeii iuți verzi în ulei până se rumenesc.
Adăugați pasta de ghimbir și usturoi și continuați să sotați.
Adăugați pasta de mac și bucățile de pui puse deoparte, continuând să sotați. Amestecați totul; după ce puiul este bine amestecat cu „sosul”, adăugați pudra de ardei iute roșu și turnați 2 căni de apă peste amestec. Acoperiți tigaia și lăsați să fiarbă la foc mic aproximativ 12-15 minute, până când puiul este gătit complet.
După ce puiul este „bine fiert” (uleiul ar trebui să plutească deasupra lichidului din tigaie), adăugați garam masala și pudra de turmeric și opriți aragazul. Amestecați totul și serviți.