Curry De Pui Cu Iaurt

Curry De Pui Cu Iaurt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Curry de pui cu iaurt. Această rețetă servește 4. O porție conține 749 calorii, 34G de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $2.87 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Mergeți la magazin și ridicați caju, ceapă, pudră de curry și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până caju ai putea urma acest curs principal cu Mere coapte cu afine și caju ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați boluri de pui curry indian cu sos de iaurt curry, Curry De Pui Cu Iaurt, și Curry de pui cu iaurt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, presărați pieptul de pui cu sucul de lămâie; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați făina, sarea și piperul pe o farfurie. Dragați pieptul de pui în făina condimentată, scuturând orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PiperPiper
SareSare
3
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați pieptul de pui și gătiți, întorcând o dată, până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 5 minute. Cu clești, transferați pieptul de pui pe o farfurie și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
5
Adăugați ceapa și mărul în tigaie și gătiți, amestecând des, până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați usturoiul, pudra de curry și cardamomul, reduceți focul la mediu și amestecați timp de 1 minut. Se amestecă bulionul de pui și stafidele. Întoarceți puiul în tigaie și aduceți-l la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Pudră De CurryPudră De Curry
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Pui întregPui întreg
StafideStafide
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Gatiti, acoperit, pana cand pieptul de pui nu prezinta semne de roz la os atunci cand este impins cu varful unui cutit ascutit, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
8
Adăugați banana și iaurtul și amestecați constant până când se încălzește, aproximativ 1 minut. Nu fierbeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BananeBanane
IaurtIaurt
9
Se servește imediat, presărat cu caju.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
10
articol var
11
Type_27_data = {};
12
articol
13
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate52
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista