Reteta Curry de pui cu Squash este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, fără lactate și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Pentru $2.31 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. O porție conține 319 calorii, 27G de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați pudra de curry madras, ghimbir, lapte de cocos și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Curry de pui cu dovlecei, Pui Curry roșu thailandez cu dovlecei de iarnă, și curry de pui andhra-kodi kura cu sos (curry simplu de pui ) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți uleiul până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
2
Adăugați ceapa, usturoiul, ghimbirul și ardeii iute și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă pudra de curry și turmericul și se gătește timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Curry
Turmeric
Ardei Iute
Usturoi
Ghimbir
Ceapă
3
Adăugați bulionul și laptele de cocos și condimentați cu sare și piper. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Lapte De Cocos
Bulion
4
Adăugați cartofii și gătiți la foc moderat până abia se înmoaie, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
5
Adăugați conopida și dovleceii, acoperiți parțial și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Legume
Suc De Fructe
6
Adăugați puiul în caserolă, condimentați cu sare și piper și gătiți până se albesc, aproximativ 5 minute.
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este de Morgenzon Reserve Chenin Blanc. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.