Curry de porc roșu cu fasole verde

Curry de porc roșu cu fasole verde
Curry de porc roșu cu fasole verde ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 566 calorii, 33g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.43 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Această rețetă de la BBC Good Food necesită sos de pește, frunze de busuioc și coriandru, stoc de legume și zahăr muscovado. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. 19 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Curry Roșu Thailandez Cu Fasole Verde Și Tofu, Curry de vită roșie thailandeză cu fasole verde, și Pui Curry roșu Se amestecă cu fasole verde.

Instrucțiuni

1
Gatiti fasolea in apa clocotita cu sare timp de 5 minute, apoi scurgeti si improspatati sub apa curenta rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Încălziți uleiul într-o cratiță, adăugați pasta de curry și ghimbirul și prăjiți ușor până când uleiul se separă. Sfat în carne de porc și stoc, se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați sosul de pește, zahărul, laptele de cocos, inimile de palmier, coaja de tei și sucul și fierbeți încă 5 minute, adăugând fasolea la jumătate. Aruncați busuiocul și coriandrul și serviți cu tăiței de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Fidea De OrezFidea De Orez
Inimi De PalmierInimi De Palmier
Sos De PeșteSos De Pește
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Revista