Curry de migdale de pui cu caise
Curry de migdale de pui cu caise este un fără gluten felul principal. O porție conține 410 calorii, 43G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Un amestec de iaurt, pudră de curry, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Salată de pui cu conținut scăzut de grăsimi cu Curry și caise, Curry de pui cu iaurt și migdale, și Tort De Migdale Cu Caise Zaharoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un mini robot de bucătărie, măcinați migdalele într-o pulbere. Într-un vas mic termorezistent, înmuiați caisele în apă clocotită până se îngroașă, 20 de minute; scurgere.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă.
Adăugați pieptul de pui, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o farfurie mare.
Adăugați ghimbirul, usturoiul, ceapa și restul de 1/2 lingură de ulei în tigaie și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Adăugați pudra de curry și cayenne și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 3 minute.
Adăugați migdalele măcinate și bulionul de pui și aduceți la foc mic. Întoarceți pieptul de pui în tigaie și adăugați caisele. Se fierbe la foc mic până când puiul este fiert, aproximativ 5 minute.
Transferați puiul într-un platou. Se fierbe sosul la foc moderat până se îngroașă, aproximativ 8 minute. Se amestecă iaurtul și se condimentează cu sare și piper.
Se toarnă sosul peste pui, se împrăștie ceapa deasupra și se servește.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc]()
Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc
Chenin este un strugure extrem de versatil, capabil să facă vinuri excelente în multe forme diferite, de la recolta târzie la vinul de paie până la cheninul clasic uscat și chiar M-ul. Acest exemplu este un Chenin Blanc uscat minunat de plin de viață, intens, fructat și frumos echilibrat. Aromele de mere verzi și piersică albă invită Palatul suculent, dar întins. O adâncime de fructe este ceea ce diferențiază acest vin. Arată o mare persistență a aromei și prospețimii care persistă pe gust mult timp după ce vinul a dispărut. Foarte individual, caracterul acestui vin îl face un însoțitor perfect pentru zilele calde de vară și serile lungi de balsam.