Curry de miel și linte
Curry de miel și linte este un fără lactate felul principal. O porție conține 746 calorii, 75g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 4,61 USD pe porție. Dacă aveți chili, sare, ghimbir și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel, Curry De Linte, și Curry De Linte Roșie.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu spre mare.Se fierbe carnea făinată în ulei fierbinte; elimina.Zdrobiți ușor condimentele întregi cu spatele unei linguri, apoi adăugați condimente întregi în oală; se sotează un minut sau două până se parfumează.
Se adaugă usturoiul, ceapa, ardeiul iute și ghimbirul și se sotează aproximativ 5 minute sau până când ceapa se înmoaie.
Adăugați condimentele rămase și amestecați bine.
Adăugați puțin mai mult ulei și încălziți; întoarceți cotletele în tigaie.
Adăugați roșii, cartofi și linte.
Se toarnă stocul, se adaugă sare după gust, se reduce temperatura și se fierbe până se înmoaie-aproximativ 1 oră.
Adăugați suc de lămâie, garam masala și coriandru tocat pentru a termina.