Curry de junglă cu carne de porc și vinete thailandeze

Curry de junglă cu carne de porc și vinete thailandeze
Curry de junglă cu carne de porc și vinete thailandeze ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. O porție conține 243 calorii, 21g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $11.63 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, bulion de pui Thailandez, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Thai Jungle Curry, Carne De Vită Și Vinete Cu Curry Roșu Thailandez, și Vinete de Curry roșu thailandez și verdeață de muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați vinetele și tăiați-le în pene de 1 inch (faceți acest lucru chiar înainte de încălzirea uleiului pentru a evita decolorarea).
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Ulei De GătitUlei De Gătit
2
Încălziți uleiul (vezi mai sus) în wok la foc moderat până la cald, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
3
Adăugați pasta de curry (după gust) și gătiți, amestecând continuu, până când este foarte parfumată și o nuanță mai închisă, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
4
Adăugați carne de porc și prăjiți la foc mare până când nu mai este roz la exterior, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
5
Adăugați vinete, grachai, fasole, porumb pentru copii și bulion și fierbeți, amestecând, până când vinetele sunt crocante, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pentru CopiiPorumb Pentru Copii
VineteVinete
FasoleFasole
StocStoc
6
Adăugați sos de pește, frunze de tei, chile și sare și aduceți la fierbere, apoi scoateți-l de pe foc. Se amestecă jumătate de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De TeiFrunze De Tei
Sos De PeșteSos De Pește
BusuiocBusuioc
Ardei IuteArdei Iute
SareSare
7
Se servește acoperit cu busuioc rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
1
Vinetele asiatice lungi și subțiri pot fi înlocuite cu vinetele de mere thailandeze. Vinetele de mere thailandeze sunt consumate în mod tradițional crude sau crocante, dar vinetele asiatice trebuie gătite în prealabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
MărMăr
2
Tăiați vinetele asiatice în cuburi de 1 inch și aruncați cu 1 lingură de ulei vegetal, apoi coaceți în 1 strat într-o tavă de copt superficială într-un cuptor preîncălzit de 400 de grade F până când este crocant, aproximativ 12 minute. Continuați cu rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista