Curry cu linte verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 334 calorii, 17g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, kale, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Încercați Thai Green Curry Turcia și dovlecei Meatloaf într-un sos de Curry verde cu lapte de cocos, Pastă De Curry Verde Thailandez De Casă (Și Un Curry Verde Thailandez Ușor), și Curry De Linte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați ghimbirul, usturoiul, coriandrul și chimenul măcinat. Se amestecă 1/4 cană de apă pentru a face o pastă. Într-o tigaie mică, încălziți uleiul până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chimen Măcinat
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați semințele de chimen și gătiți la foc moderat timp de 5 secunde, doar până la sfârâit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
3
Adăugați șalota și gătiți, amestecând, până se rumenesc ușor, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
4
Adăugați pasta de condimente și lăsați să gătească până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 2 minute. Se amestecă pasta de roșii și se gătește până se îngroașă, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Pastă De Condimente
5
Într-o cratiță, combinați lintea cu turmericul și 5 căni de apă; se aduce la fierbere. Acoperiți parțial și fierbeți la foc mic timp de 20 de minute, până când lintea este abia fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turmeric
Linte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Adăugați fasolea verde, varza, morcovul, trei sferturi din coriandru și cayenne și condimentați cu sare. Gatiti pana cand lintea si legumele sunt fragede, 15 minute. Răzuiește pasta de condimente și coriandrul rămas. Se fierbe timp de 5 minute, apoi se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Pastă De Condimente
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Kg Tortillas De Maíz
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Linte
Grăsime De Porc înapoi
Kale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ai putea încerca este Laurenz V cântând Gruner Veltliner. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.