Curry cremos de pui și mango
Curry cremos de pui și mango este un fel principal care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 486 calorii, 48G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $3.39 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 91 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, ceapă, ulei de floarea soarelui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 84%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Aripi de pui Mango Habanero cu iaurt Curry Mango Dip, Mango Pui Curry, și Mango Pui Curry.
Instrucțiuni
Aruncați coapsele de pui cu 1 linguriță de turmeric și puțină sare.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare sau o caserolă largă ignifugă și rumeniți bine coapsele pe ambele părți.
Adăugați ceapa tocată și gătiți timp de 5 minute până se înmoaie.
Tăiați aproximativ toată carnea dintr-unul dintre Mango, răzuind cât puteți din piatră. Puneți într-un robot de bucătărie cu pasta korma, ghimbirul și ceapa tăiată în sferturi. Whizz la o pastă, apoi vârful în tigaie și se fierbe ușor până se înmoaie.
Se amestecă restul de turmeric, chimen și semințe de ceapă și se aprinde focul pentru câteva minute. Întoarceți puiul în tigaie. Se amestecă laptele de cocos și bulionul. Aduceți la foc mic, apoi acoperiți și gătiți timp de 20 de minute.
Descoperiți tigaia și gătiți încă 25-30 de minute până când puiul este cu adevărat fraged, adăugând câteva picături de apă pentru a-l menține Cochet.
Feliați restul de mango și amestecați pentru a se încălzi în timp ce mărunțiți puiul cu două furculițe. Condimentați și serviți împrăștiați cu coriandru, cu orez basmati, pâine naan, chutney, murături de var și părțile noastre, dacă doriți.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Jules Taylor Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Jules Taylor Gruner Veltliner]()
Jules Taylor Gruner Veltliner
Un vin vibrant plin de lămâie și piersici albe, cu un strat delicat de vanilie și o mușcătură de piper alb înțepător. Oferă o coloană vertebrală uscată, dar este stratificată și cremoasă, cu aciditate moale și nuanțe de nuci. Este luminos și proaspăt, cu o mare bogăție și textură din fermentul sălbatic și oferă un finisaj deosebit de lung și armonios.