Curry cremos de pui și mango

Curry cremos de pui și mango
Curry cremos de pui și mango este un fel principal care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 486 calorii, 48G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $3.39 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 91 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, ceapă, ulei de floarea soarelui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 84%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Aripi de pui Mango Habanero cu iaurt Curry Mango Dip, Mango Pui Curry, și Mango Pui Curry.

Instrucțiuni

1
Aruncați coapsele de pui cu 1 linguriță de turmeric și puțină sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
TurmericTurmeric
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare sau o caserolă largă ignifugă și rumeniți bine coapsele pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ceapa tocată și gătiți timp de 5 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Tăiați aproximativ toată carnea dintr-unul dintre Mango, răzuind cât puteți din piatră. Puneți într-un robot de bucătărie cu pasta korma, ghimbirul și ceapa tăiată în sferturi. Whizz la o pastă, apoi vârful în tigaie și se fierbe ușor până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se amestecă restul de turmeric, chimen și semințe de ceapă și se aprinde focul pentru câteva minute. Întoarceți puiul în tigaie. Se amestecă laptele de cocos și bulionul. Aduceți la foc mic, apoi acoperiți și gătiți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
TurmericTurmeric
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Descoperiți tigaia și gătiți încă 25-30 de minute până când puiul este cu adevărat fraged, adăugând câteva picături de apă pentru a-l menține Cochet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Feliați restul de mango și amestecați pentru a se încălzi în timp ce mărunțiți puiul cu două furculițe. Condimentați și serviți împrăștiați cu coriandru, cu orez basmati, pâine naan, chutney, murături de var și părțile noastre, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BasmatiOrez Basmati
NaanNaan
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Jules Taylor Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Jules Taylor Gruner Veltliner
Jules Taylor Gruner Veltliner
Un vin vibrant plin de lămâie și piersici albe, cu un strat delicat de vanilie și o mușcătură de piper alb înțepător. Oferă o coloană vertebrală uscată, dar este stratificată și cremoasă, cu aciditate moale și nuanțe de nuci. Este luminos și proaspăt, cu o mare bogăție și textură din fermentul sălbatic și oferă un finisaj deosebit de lung și armonios.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista