Curcubeu Tropical
Această rețetă face 4 porții cu 228 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Dacă $1.52 pe portie cade în bugetul dvs., curcubeu Tropical ar putea fi un spectaculos fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână afine, căpșuni, tequila și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Desert Curcubeu Tropical, Tropical Rainbow legume" orez " cu ananas nucă de cocos Tahini, și Cupcakes Curcubeu.
Instrucțiuni
Așezați zahărul și 1 cană (250 ml) de apă într-o cratiță și aduceți încet la fierbere, lăsând zahărul să se dizolve.
Lăsați să fiarbă ușor timp de 5 minute, apoi scoateți-l de pe foc.
Așezați afinele într-un robot de bucătărie și adăugați cura albastră și o treime din siropul de zahăr (aproximativ 5 linguri). Blitz până se omogenizează complet, apoi se toarnă în fundul a patru forme de gheață și se pune la congelator timp de 1 1/2 ore.
Între timp, curățați vasul robotului de bucătărie și adăugați mango cu tequila și încă o treime din sirop. Blitz până când este complet neted.
Când baza de afine este înghețată solidă, scoateți matrițele din congelator și turnați peste amestecul de mango. Întoarceți matrițele la congelator și congelați încă 1 1/2 ore.
În cele din urmă, blitz împreună căpșunile, romul și siropul rămas.
Se toarnă amestecul de căpșuni peste stratul de mango odată ce a înghețat solid.
Congelați încă 1 1/2 ore sau până când este complet solid.
Retipărit cu permisiunea de la Poptails: peste 40 de Popsicles, Ices și Slushes infuzate cu alcool de Laura Fyfe. Fotografii de Lis Parsons. Drepturi De Autor Editura Octopus Group Ltd 2013.