Curcanul de rozmarin prăjit al lui Erick
Curcanul de rozmarin prăjit al lui Erick este un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă face 16 porții cu 974 calorii, 52G de proteine, și 85g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.5 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați curcan, rozmarin, ulei de arahide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Curcanul meu preferat prăjit {și nici măcar nu-mi place curcanul!}, Curcan Prăjit, și Curcan Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o friteuză în aer liber cu uleiul de arahide (vezi vârful de mai jos) și încălziți la 325 grade F (160 grade C). Acest lucru va dura aproximativ 30 de minute.
Frecați curcanul cu usturoi tocat, sare și piper în interior și în exterior. Umpleți cavitatea cu rozmarin, cuișoare de usturoi și ghimbir. La frigider 30 de minute pentru a se marina.
Scoateți ierburile și usturoiul din cavitatea păsării și aruncați-le. Asigurați-vă că deschiderea de la gâtul curcanului are o lățime de cel puțin 2 inci. Tăiați pielea înapoi, dacă este necesar. Acest lucru va împiedica presiunea să se construiască în interior. Dacă curcanul are un indicator de coacere pop-up, acesta trebuie eliminat în prealabil.
Așezați curcanul în coșul de friteuză sau dispozitivul de agățare și coborâți-l încet în uleiul încins. Asigurați-vă că mențineți temperatura uleiului în timp ce se prăjește. Gatiti timp de 3 1/2 minute pe kilogram sau pana cand temperatura interna este la 180 grade F (82 grade C) atunci cand este luata in cea mai groasa parte a coapsei.
Scoateți cu grijă curcanul din uleiul fierbinte și opriți friteuza.
Lasă pasărea să se răcească 5 minute, apoi se usucă.