Curcani Cu Ciocolată
O porție conține 109 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Kraft Recipes are 4430 de fani. Un amestec de bomboane de scorțișoară, bile de lapte malț de ciocolată, fursecuri oreo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Cookie Curcani, Cookie Curcani, și Cakespy: Ziua Recunostintei Cookie Curcani pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Separați fiecare cookie, lăsând toată umplutura de cremă pe o jumătate din fiecare. Puneți deoparte jumătățile acoperite cu umplutură.
Folosiți o cantitate mică de ciocolată topită pentru a atașa 5 bucăți de porumb bomboane, cu părțile ascuțite în jos, la fiecare jumătate de prăjitură simplă pentru coada curcanului. Se da la frigider 5 min. sau până când ciocolata este fermă.
Atașați bila de lapte malț în centrul fiecărei jumătăți de prăjituri umplute cu ciocolată topită pentru corpul curcanului. Utilizați punct de ciocolată topită pentru a atașa bomboane de scorțișoară la fiecare corp pentru cap.
Atașați cozile de curcan la corpuri cu ciocolata topită rămasă. Se dă la frigider până când este ferm.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru prăjituri. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.