Curcan umplut cu lămâie, Oregano și ceapă roșie

Curcan umplut cu lămâie, Oregano și ceapă roșie
Curcan umplut cu lămâie, Oregano și ceapă roșie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,98 USD pe porție. O porție conține 1049 calorii, 127g de proteine, și 50g de grăsime. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți șalotă, garnisiți: crenguțe de oregano; pene de lămâie, curcan 1 oră și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Încercați Curcan umplut cu lămâie, Oregano și ceapă roșie, Curcan prăjit cu sare cu lămâie și Oregano, și De ce gătesc: piept de curcan prăjit cu lămâie și Oregano pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 425 F cu rack-ul in pozitia cea mai joasa.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Se amestecă împreună toate ingredientele de unt cu 1 linguriță de sare și 3/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
3
Clătiți curcanul în interior și în exterior, apoi uscați-l. Puneți curcanul pe raft în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4
Presărați cavitățile de curcan cu 1/2 linguriță de sare (total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
(tub Mare)(tub Mare)
5
Începând de la cavitate mare, glisați ușor degetele între piele și carnea sânului și a picioarelor pentru a slăbi pielea, având grijă să nu rupeți pielea. Folosind o măsură de lingură, glisați 2 linguri de unt sub piele din fiecare jumătate de sân și 1 lingură pe fiecare toiag (6 linguri în total), împingând untul din lingură cu un deget pe exteriorul pielii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
6
Topiți untul de lămâie rămas într-o cratiță mică la foc mediu. Aruncați pene de ceapă cu 2 linguri de unt de lămâie topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Lingura umplutura in cavitatea mare de curcan. Îndoiți pielea gâtului sub corp, apoi legați betisoarele împreună cu șnurul de bucătărie și puneți aripile sub corp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
8
Periați curcanul peste tot cu jumătate din restul de unt de lămâie topit și presărați cu 1 1/2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper. Prăjiți până când pielea devine maro aurie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
(tub Mare)(tub Mare)
9
Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F. rotiți tigaia la 180 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Ungeți restul de unt de lămâie topit peste curcan și prăjiți încă 30 de minute. Ungeți curcanul și împrăștiați pene de ceapă în jurul acestuia, apoi prăjiți, ungeți curcanul și curcanul rotativ la 180 de grade la fiecare 30 de minute (dacă tigaia devine complet uscată, adăugați 1/2 cană de apă; dacă pielea devine prea întunecată, acoperiți curcanul cu folie) până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cărnoasă a coapselor (testați ambele; aproape, dar fără a atinge osul) înregistrează 170 de grade F și umplutura înregistrează cel puțin 165 de grade F, cu aproximativ 2 până la 2 1/2 ore în plus (Timp total de prăjire: 3 până la 3 1/2 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Transferați curcanul și ceapa într-un platou, rezervând sucuri în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Lăsați curcanul să stea, neacoperit, 30 de minute (temperatura cărnii de coapsă va crește la 175 F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
1
Așezați tigaia de prăjire pe 2 arzătoare, apoi adăugați 1 cană de curcan și deglazați tigaia fierbând la foc mare, amestecând și răzuind bucăți maro, 2 minute. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine în ceașcă de măsurare de 2 litri și se îndepărtează și se rezervă grăsimea. (Dacă utilizați un separator de grăsime, strecurați sucurile de tigaie prin sită în separator și lăsați să stea până când grăsimea se ridică la vârf, 1 până la 2 minute. Turnați cu grijă sucurile de tigaie din separator în ceașcă de măsurare, rezervând grăsime.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia StocTurcia Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Amestecați făina și 6 linguri de grăsime rezervată (dacă nu aveți suficientă grăsime, adăugați unt) într-o cratiță medie grea, apoi gătiți roux la foc mediu, șoptind, până devine auriu pal, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Adăugați sucuri de tigaie și restul de 3 căni de stoc într-un flux rapid, amestecând constant pentru a preveni cocoloașele, apoi aduceți la fierbere, amestecând. Se amestecă orice suc de curcan din platou și se fierbe rapid, amestecând ocazional, până când sosul este îngroșat până la consistența dorită, 10 până la 12 minute. Se amestecă sucul de lămâie și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1
Untul de lămâie poate fi făcut cu 3 zile înainte și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista