Curcan umplut alla Lombarda
Curcan umplute alla Lombarda ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 783 calorii, 53G de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.29 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de frunze de salvie, bucăți de castan prăjit, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Tacchino alla Bolognese (Turcia, stil Bologna), Paste umplute, stil Sorrentin: Cannelloni alla Sorrentina, și Carne De Curcan Umplută.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Butterfly deschide piept de curcan la 1/2-inch grosime consistentă ,piele pe (sau au măcelar face acest lucru pentru tine). Într-o tigaie de 10 inci până la 12 inci, încălziți 4 linguri de unt la foc mediu până când spuma dispare.
Adăugați prosciutto, castane, măruntaie de curcan și ceapă și gătiți până când ceapa se rumeneste, 8 până la 10 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Adăugați cârnați luganega răcoroși, brânză rasă și ouă și amestecați bine.
Umpleți curcanul așezând amestecul pe toată carnea și apoi rostogoliți-vă ca o rolă de jeleu. Umpleți șunca sub piele și legați întreaga friptură de mai multe ori cu sfoară de măcelar.
Puneți tigaia de prăjire suficient de mare pentru a o ține și frecați cu salvie și rozmarin.
Se toarnă stoc și vin în tigaie și locul în cuptor. Prăjiți 50 până la 70 de minute sau până când temperatura internă este de 165 de grade F.
Scoateți din cuptor și scoateți curcan la sculptură bord și se lasă să se odihnească 10 minute.
Între timp, degresați lichidul în tigaie, de preferință cu o ceașcă de degresare cu un orificiu începând de la bază.
Puneți lichidul într-o tigaie mică și dați la fiert. Frământați restul de 2 linguri de unt cu 2 linguri de făină pentru a forma pastă și bateți-l, puțin câte puțin, până se îngroașă ușor. Condimentează cu sare și piper. Sculpta curcan în felii de 3/4 inch și se servește cu sos și, probabil, unele