Curcan prăjit cu sos de slănină-cidru

Curcan prăjit cu sos de slănină-cidru
Curcanul prăjit cu sos de slănină-cidru este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 10 și costă 2,09 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 81G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 661 calorii. Dacă aveți la îndemână crenguțe de rozmarin, crenguțe de ierburi, crenguțe de salvie și alte câteva ingrediente, le puteți face. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Ruladă de curcan prăjită cu dovlecei, învelită cu slănină, cu sos de cidru, Piept de curcan învelit cu slănină cu sos de cidru, și Curcan învelit cu slănină cu sos de cidru de pere.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Tăiați de-a lungul ambelor părți ale osului și îndepărtați-l. Puneți 1 pană de ceapă și 1 pană de măr în cavitatea gâtului împreună cu câte 1 crenguță de salvie, cimbru, rozmarin și oregano. Îndoiți pielea sub curcan. Condimentați cavitatea principală cu sare și piper și umpleți-o cu 3 ceapă și 3 pene de mere, 2 căței de usturoi și restul de crenguțe de ierburi. Legați picioarele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Gât De PuiGât De Pui
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
3
Puneți curcanul într-o tigaie mare și condimentați cu piper. Aranjați fâșiile de slănină peste piept și picioare și prăjiți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4
Scoateți slănina și scoateți o parte din grăsime din tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
5
Adăugați restul de ceapă și pene de mere și căței de usturoi în tigaie și întoarceți-le pentru a acoperi cu grăsime. Prăjiți curcanul timp de 45 de minute mai mult sau până când un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a coapsei înregistrează 160; ungeti ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Transferați curcanul într-un platou, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
7
Transferați ceapa, mărul și usturoiul în tigaia de prăjire într-un robot de bucătărie și piure. Puneți tigaia peste 2 arzătoare la foc moderat; când sucurile încep să sfârâie, amestecați 1 cană de cidru de mere și gătiți, răzuind bucățile rumenite, până se reduc la jumătate, aproximativ 5 minute. Strecurați sucurile de tigaie într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
8
Adăugați bulionul de curcan și fierbeți până se reduce la 2 căni. Îndepărtați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia StocTurcia Stoc
9
Într-un castron, amestecați făina în restul de 1/4 cană de cidru, apoi bateți pasta în sos. Se aduce la fierbere; se fierbe până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute. Se amestecă piureul de mere și ceapă și oțetul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
1 Măr Verde Mare1 Măr Verde Mare
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
10
Încingeți curcanul cu crenguțe de ierburi și serviți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate30
Revista