Curcan prăjit cu sare cu lămâie și Oregano
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Curcanul prăjit cu sare cu lămâie și Oregano ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 106g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 913 calorii. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați tulpini de țelină, piper măcinat, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 de ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ De ce gătesc: piept de curcan prăjit cu lămâie și Oregano, Oregano-curcan prăjit, și Curcan umplut cu lămâie, Oregano și ceapă roșie.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele într-un castron mic.
Clătiți curcanul. Scoate metalintroduceți care ține picioarele și îndepărtați tampoanele de grăsimede la gât și cavitățile principale.
Se presara 4linguri de sare freca în interiorul cavități. Slidebird într-o pungă de cuptor de mărimea curcanului.
Sprinklerrămânând sare freca peste pasăre. Closebag; așezați pe o foaie de copt cu ramă șifrigeți curcanul 18 până la 24 de ore.
Setați rack-ul la cel mai micpoziție în cuptor și preîncălziți la 350 F.
Placerack în tigaie mare de prăjire. Clătiți curcanul; patdry.
Combinați lămâile, următoarele 6 Ingrediente, 1/4 cană de ulei și 3 linguri de suc de lămâie într-un castron mare; lingură în cavitatea principală.
Batererămânând ulei și suc de lămâie într-un castron mic.Puneți vârfurile aripilor sub; legați picioarele lejer.
Punețiturcia pe raft; periați cu puțin ulei de lămâie.
Se toarnă 2 căni de stoc în tigaie.Friptură de curcan 1 oră.
Periați peste tot curămânând ulei de lămâie. Friptură de curcan 45minute; se toarnă 1 cană de stoc în tigaie. Prăjiți 45 de minute; adăugați 1/2 cană la 11/2 cană stockto pan pentru a menține nivelul lichidului. Întoarce-te. Se prăjește până când termometrul este introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 165 de ani,aproximativ 45 de minute mai mult.
Transferați curcanla platou; rezervați tigaia cu sucuri. Cortturkey lejer cu folie; lăsați să se odihnească 30 până la 45 de minute (temperatura internă va crește cu 5 până la 10 grade).
În timp ce curcanul se odihnește, pregătiți sosul.