Curcan prăjit cu saramură de bere cu sos de ceapă și slănină

Curcan prăjit cu saramură de bere cu sos de ceapă și slănină
Curcan prăjit cu bere cu sos de ceapă și slănină ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 315 calorii. Această rețetă servește 30. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, curcan, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Curcan prăjit cu slănină cu sos de ceapă dulce, Curcan prăjit ușor sărat cu sos cremos, și Piept de curcan prăjit, sărat, cu sos de arțar-Worcestershire și Pilaf de orez cu fructe și nuci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală foarte mare, combinați semințele de muștar, boabele de piper și frunzele de dafin și prăjiți la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
Boabe De PiperBoabe De Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați zahărul brun și sarea și scoateți-le de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
SareSare
3
Adăugați 4 căni de apă și amestecați până se dizolvă zahărul și sarea; lasa sa se raceasca complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
4
Adăugați ceapa, slănina, Guinness și 16 căni de apă rece în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GuinnessGuinness
CeapăCeapă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați curcanul în saramură, pieptul în jos și deasupra cu un capac greu pentru a-l menține scufundat. Acoperiți și dați la frigider timp de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SaramurăSaramură
6
Preîncălziți cuptorul la 350 și poziționați un raft pe raftul inferior. Ridicați curcanul din saramură, scoateți boabele de piper, semințele de muștar și frunzele de dafin și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
Boabe De PiperBoabe De Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Toată TurciaToată Turcia
SaramurăSaramură
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Transferați curcanul într-o tigaie mare, cu pieptul în sus. Împrăștiați pene de ceapă în tigaie și adăugați 1 cană de apă. Folosind scobitori, fixați feliile de slănină peste sân. Prăjiți curcanul timp de aproximativ 2 ore, întorcând tigaia ocazional, până când un termometru citit instantaneu introdus adânc în coapsele de curcan înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia CoapsăTurcia Coapsă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Toată TurciaToată Turcia
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
ScobitoriScobitori
8
Scoateți slănina și readuceți curcanul la cuptor. Prăjiți aproximativ 1 oră mai mult, până când sânul este rumenit și un termometru citit instantaneu introdus într-o coapsă înregistrează 17
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
9
Transferați curcanul pe o placă de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
10
Se toarnă sucurile de tigaie și pene de ceapă într-o cratiță și se fierbe până se reduce la 3 căni, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
11
Adăugați bulionul de curcan și reveniți la fierbere. Într-un castron mic, zdrobiți untul într-o pastă cu făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia StocTurcia Stoc
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Bateți pasta în sos și fierbeți până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
13
Între timp, tăiați slănina transversal de 1/2 inch grosime. Într-o tigaie mare, prăjiți slănina la foc mare, amestecând ocazional, până se rumenesc și crocante, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Sculptați curcanul și serviți cu sosul și slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
SosSos
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții30
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista