Curcan prăjit cu saramură de bere cu sos de ceapă și slănină
Curcan prăjit cu bere cu sos de ceapă și slănină ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 315 calorii. Această rețetă servește 30. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, curcan, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Curcan prăjit cu slănină cu sos de ceapă dulce, Curcan prăjit ușor sărat cu sos cremos, și Piept de curcan prăjit, sărat, cu sos de arțar-Worcestershire și Pilaf de orez cu fructe și nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală foarte mare, combinați semințele de muștar, boabele de piper și frunzele de dafin și prăjiți la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 2 minute.
Adăugați zahărul brun și sarea și scoateți-le de pe foc.
Adăugați 4 căni de apă și amestecați până se dizolvă zahărul și sarea; lasa sa se raceasca complet.
Adăugați ceapa, slănina, Guinness și 16 căni de apă rece în oală.
Adăugați curcanul în saramură, pieptul în jos și deasupra cu un capac greu pentru a-l menține scufundat. Acoperiți și dați la frigider timp de 24 de ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 și poziționați un raft pe raftul inferior. Ridicați curcanul din saramură, scoateți boabele de piper, semințele de muștar și frunzele de dafin și uscați-le.
Transferați curcanul într-o tigaie mare, cu pieptul în sus. Împrăștiați pene de ceapă în tigaie și adăugați 1 cană de apă. Folosind scobitori, fixați feliile de slănină peste sân. Prăjiți curcanul timp de aproximativ 2 ore, întorcând tigaia ocazional, până când un termometru citit instantaneu introdus adânc în coapsele de curcan înregistrează 15
Scoateți slănina și readuceți curcanul la cuptor. Prăjiți aproximativ 1 oră mai mult, până când sânul este rumenit și un termometru citit instantaneu introdus într-o coapsă înregistrează 17
Transferați curcanul pe o placă de sculptură.
Se toarnă sucurile de tigaie și pene de ceapă într-o cratiță și se fierbe până se reduce la 3 căni, aproximativ 5 minute.
Adăugați bulionul de curcan și reveniți la fierbere. Într-un castron mic, zdrobiți untul într-o pastă cu făina.
Bateți pasta în sos și fierbeți până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.
Între timp, tăiați slănina transversal de 1/2 inch grosime. Într-o tigaie mare, prăjiți slănina la foc mare, amestecând ocazional, până se rumenesc și crocante, aproximativ 3 minute.
Sculptați curcanul și serviți cu sosul și slănina.