Curcan Glazurat Cu Miere-Var

Curcan Glazurat Cu Miere-Var
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați curcanul glazurat cu miere-var. O porție conține 404 calorii, 46G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 22. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de umplutură de top, miere, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Miere de tei somon glazurat / / miere pentru hunny, Honey' n ' Lime somon glazurat, și Pui Glazurat Cu Miere De Tei.

Instrucțiuni

1
Topiți untul în tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti si amestecati 5 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați chimen și praf de ancho; gatiti 1 min., amestecând ocazional. Se amestecă 3 căni de apă; se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Adăugați amestecuri de umplutură; se amestecă bine. Acoperiți; scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
5
Lăsați să stea 5 min.; puf cu furculiță. Se răcește 15 min.
6
Între timp, îndepărtați și aruncați gâtul și măruntaiele din cavitățile curcanului. Picioarele libere din poziția ascunsă, dar nu tăiați banda de piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
7
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
8
Încălziți cuptorul la 163°. umpleți curcanul cu amestec de umplutură; întoarceți aripile înapoi pentru a ține pielea gâtului în loc. Acoperiți pieptul liber cu folie pentru a preveni supra-încovoierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Coaceți 3 ore, ungând ocazional cu sucuri de tigaie. Între timp, combinați pansamentul și 3 linguri. fiecare miere și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Descoperiți curcanul; continuați coacerea 45 min. până la 1 oră sau până la gata (165F), periaj cu amestec de pansament pentru ultimele 15 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
11
Scoateți curcanul din cuptor; lăsați să stea 15 min. înainte de sculptură. Între timp, îndepărtați excesul de grăsime din picăturile de curcan și turnați în cratiță; adăugați sucul de lămâie rămas și mierea. Se aduce la fierbere, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Serviți curcanul cu sos cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 15 m.
Porții22
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista