Ouă cremoase amestecate cu brânză și arpagic
Ouăle cremoase amestecate cu brânză și arpagic ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 2 și costă 91 de cenți pe porție. O porție conține 229 calorii, 16g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați verdeață de scallion, ouă, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Ouă amestecate cu arpagic și Asiago, Ouă moi amestecate cu Ricottan și arpagic, și Ouă Amestecate Extra-umede cu arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți ouăle cu ricotta, arpagicul, sarea și piperul, după gust, într-un bol până se omogenizează uniform.
Topiți untul într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu-mic.
Se toarnă amestecul de ouă și se amestecă ușor cu o spatulă de cauciuc pentru caș moale și pufos. Continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când ouăle se pun într-un caș moale cremos (dacă ouăle se gătesc prea mult, brânza va începe să plângă.) Împărțiți ouăle între 2 farfurii și serviți fierbinți.