Curcan curry
Curry de curcan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 265 calorii, 17g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la BBC Good Food are 61 de fani. Dacă aveți la îndemână pastă de curry, ceapă, ardei gras și alte câteva ingrediente, o puteți face. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Thai Green Curry Turcia și dovlecei Meatloaf într-un sos de Curry verde cu lapte de cocos, Curcan Curry, și Curcan Curry.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc destul de mare. Gatiti ceapa si piperul timp de 3-4 minute pana cand incepeti sa se inmoaie si sa se rumeneasca usor. Se amestecă pasta de curry și usturoiul, apoi se fierbe încă 1-2 minute.
Adăugați roșiile tocate și 150 ml apă. Aduceți la fierbere și bule timp de 5 minute.
Reduceți focul, amestecați curcanul și cartofii și gătiți încă 2-3 minute, apoi condimentați și adăugați chutney-ul de mango. Se împrăștie cu coriandru și se servește cu orez sau naan.