Curcan cu cidru de mere cu sos de ierburi sărate

Curcan cu cidru de mere cu sos de ierburi sărate
Nevoie de o curs principal fără gluten? Curcanul cu cidru de mere cu sos de ierburi sărate ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 609 calorii, 71G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână curcan, bulion de pui cu mai puțin sodiu, frunze de salvie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma portocalele, puteți urma acest fel principal cu Cremă de miere cu portocale de sânge și lămâie confiată ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Rețete similare sunt Curcan cu crustă de ierburi cu sos de cidru de mere, Curcan prăjit cu ierburi cu sos de cidru de mere, și Curcan Sărat Cu Cidru.

Instrucțiuni

1
Pentru a prepara saramură, combinați primele 8 ingrediente într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Gatiti 5 minute sau pana cand zaharul si sarea se dizolva. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Îndepărtați măruntaiele și gâtul din curcan; rezervați pentru sosul de ierburi sărate. Clătiți curcanul cu apă rece; se usucă. Tăiați excesul de grăsime. Umpleți cavitatea corpului cu sferturi portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
3
Așezați o pungă de cuptor de dimensiunea curcanului într-o a doua pungă pentru a forma o grosime dublă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
4
Puneți pungile într-un vas mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Așezați curcanul în interiorul sacului interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6
Adăugați amestec de cidru și gheață. Asigurați pungile cu mai multe legături răsucite. Se dă la frigider timp de 12 până la 24 de ore, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Măr Verde Mare1 Măr Verde Mare
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
7
Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
8
Scoateți curcanul din pungi și aruncați saramura, sferturile portocalii și pungile. Clătiți curcanul cu apă rece; se usucă. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub curcan. Legați picioarele împreună cu șnurul de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
9
Așezați usturoiul, Salvia, cimbru, pătrunjelul, ceapa și bulionul în fundul unei tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
10
Așezați raftul de prăjire în tigaie. Aranjați curcanul, pieptul în jos, pe suportul de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
11
Periați curcanul înapoi cu 1 lingură de unt; se presară cu 1/2 linguriță de piper și 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
12
Coaceți la 500 timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
13
Reduceți temperatura cuptorului la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
14
Scoateți curcanul din cuptor. Întoarceți cu grijă curcanul (cu pieptul în sus) folosind clești.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Pentru PetreceriPentru Petreceri
15
Periați pieptul de curcan cu 1 lingură de unt; se presară cu 1/2 linguriță de piper și 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
16
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 15 minute sau până când un termometru introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 170 (asigurați-vă că nu atingeți osul). (Protejați curcanul cu folie dacă se rumeneste prea repede.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pentru PetreceriPentru Petreceri
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
17
Scoateți curcanul din cuptor; lăsați să stea 20 de minute. Rezervați picături de tigaie pentru sosul de ierburi sărate. Aruncați pielea înainte de servire; serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista