Curcan Clasic Prăjit

Curcan Clasic Prăjit
Curcanul fript clasic necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 163 calorii. Această rețetă servește 94. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați sos, ulei de măsline, curcan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 14%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Curcan Clasic Prăjit, Curcan Clasic Prăjit, și Friptură de curcan cu sos clasic de tigaie.

Instrucțiuni

1
Scoateți și aruncați ferma pentru picioare din Turcia. Scoateți și aruncați orice bucăți de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2
Îndepărtați măruntaiele și gâtul (sunt adesea ambalate în cavitatea gâtului sau a corpului) și economisiți pentru sos. Clătiți curcanul în interior și în exterior; se usucă. Frecați curcanul peste tot cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Așezați curcanul, pieptul în sus, pe un suport în formă de V într-o tigaie de prăjire de 12 x 17 inci sau una care are cel puțin 2 inci. mai lung și mai lat decât pasărea. Introduceți un termometru de carne prin cea mai groasă parte a sânului până la os. (Dacă utilizați un termometru cu citire instantanee, introduceți când verificați temperatura mai târziu.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
4
Prăjiți într-un cuptor de 325 sau 350 (în funcție de mărimea păsării; vezi mai jos) până când termometrul înregistrează 16
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Dacă curcanul nu este umplut, vârful ușor pentru a scurge sucurile din cavitatea corpului în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Transferați curcanul pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
7
Lăsați să stea într-un loc cald, neacoperit, timp de 15 până la 30 de minute, apoi sculptați. Dacă articulațiile coapsei sunt încă roz (obișnuite într-o pasăre prăjită la cuptor), tăiați betisoarele de pe coapse, așezați coapsele într-o tigaie și coaceți într-un cuptor de 450 până când nu mai sunt roz, 10 până la 15 minute; sau puneți pe o farfurie sigură pentru cuptorul cu microunde și gătiți într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%) timp de 1 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Curcan prăjit la cuptor: temperaturi și timpi
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
1
Coaceți într-un cuptor de 350 pentru 1 1/2-2 1/4 hr.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
1
Coaceți într-un cuptor 325 timp de 2-3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
1
Coaceți într-un cuptor 325 timp de 3-3 3/4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
1
Coaceți într-un cuptor 325 pentru 3 1/2-4 1/2 hr.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Vremurile sunt pentru păsările neumplute. O pasăre umplută poate găti în același ritm ca una neumplută; cu toate acestea, fiți pregătiți să lăsați cu 30 până la 50 de minute mai mult. În timp ce curcanii durează aproximativ același timp să se prăjească la căldură obișnuită și prin convecție, un cuptor cu convecție face o treabă mai bună de a rumeni pasărea peste tot.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții94
Scor De Sănătate1
Revista