Cupă cu ouă Chorizo

Cupă cu ouă Chorizo
Chorizo Egg Cups necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 1,65 USD per porție. Acest fel principal are 431 de calorii , 22 g de proteine și 25 g de grăsime per porție. Un amestec de lapte, sare, ouă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 53% , ceea ce este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Egg & Chorizo Bolillo , Chorizo Egg Casserole și Chorizo and egg bake .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Chorizo Decojit Din Carcasă și Tăiat Cubulețe FineChorizo Decojit Din Carcasă și Tăiat Cubulețe Fine
2
Ungeți cu unt o formă de brioșe de dimensiune obișnuită cu 12 căni de brioșe sau 2 căni (6-brioșe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 2/3 Cană De Brânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni1/2 Până La 2/3 Cană De Brânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
1
Într-o oală de mărime medie, la foc mediu, aduceți laptele și bulionul la un balon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
În timp ce lichidele se încălzesc, puneți o tigaie mică la foc mediu-mare cu 1 rând de tigaie cu ulei de măsline, aproximativ 1 lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați chorizo-ul și gătiți până devine crocant 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
4
Odată ce lichidele ajung la un balon, amestecați încet mămăliga și continuați să amestecați până când începe să se îngroașe și să semene cu fulgii de ovăz fierbinți, aproximativ 3 până la 4 minute. Opriți focul și adăugați brânza, pătrunjelul tocat, 2 linguri de unt și chorizo crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Se toarnă mămăliga în formele de brioșe, la 1/2 din drum în sus cupa de brioșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
6
Odată ce s-au umplut toate ceștile, formați o fântână cu dosul unei linguri împingând mămăliga în sus, până ajunge la marginea superioară a formei de brioșe. Fântâna va fi relativ mare, dar e în regulă, vrei ca oul să aibă un loc mic de cuibărit, astfel încât să nu se reverse din tavă. După ce ați făcut toate godeurile, spargeți câte un ou în fiecare dintre cupele umplute cu mămăligă. Se condimentează blatul ouălor cu puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
7
Transferați la cuptor și coaceți timp de 20 de minute; gălbenușul va curge în continuare puțin. Odată gata, se scoate din cuptor și se lasă să stea. Treceți un cuțit mic de unt în jurul marginilor mămăliga pentru a se desprinde de pe părțile laterale ale formei de brioșe. Ajută-le ușor să iasă din formele de brioșe cu o furculiță sau un cuțit și servire în farfurie sau pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista