Cuptor prăjită Chile Relleno cu sos Chipotle Asado
Cuptor prăjită Chile Relleno cu sos Chipotle Asado ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 1375 calorii, 26g de proteine, și 105g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 6.47 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, quinoa, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Chile Relleno Relleno Omletă, Vinete și Manchego umplut Chile Relleno cu ardei roșu-sos Balsamic, și Cartofi Dulci Prăjiți La Cuptor Cu Sos De Iaurt Slab Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face Chile Relleno: Preîncălziți cuptorul pentru a "fierbe" și prăjiți chilii până când pielea se înnegrește, asigurându-vă că vă întoarceți frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Scoateți chiles din cuptor și puneți-l într-un vas de amestecare din oțel inoxidabil. Cojiți pielea exterioară, având grijă să nu rupeți carnea chile. Cu un cuțit ascuțit, faceți o fantă lungă pe lungimea fiecărui chile și apoi îndepărtați ușor și aruncați toate semințele. Puneți chilii deoparte în timp ce faceți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Încălziți uleiul într-o cratiță de 4 litri la foc mediu și sotati ceapa până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați quinoa și prăjiți timp de 3 până la 5 minute, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
5
Adăugați sare, piper și apă pentru a acoperi aproximativ 2 centimetri peste quinoa. Aduceți la fierbere și apoi reduceți căldura și fierbeți, neacoperite, până când apa este absorbită și quinoa este fragedă. Se întoarce pe o foaie de copt și se lasă să se răcească. Într-o tigaie curată, sotează ciupercile în unt la foc mare. Se condimentează ușor cu sare și piper negru proaspăt măcinat și se lasă să se răcească. Într-un castron, combinați quinoa răcită și ciupercile cu brânză asadero, ouă, frunze de cimbru, sare și piper negru proaspăt măcinat. Umpleți fiecare ardei iute cu amestecul de umplutură până când sunt foarte plini și apoi lăsați deoparte în timp ce faceți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
6
Pentru a face sosul Asado:Preîncălziți un cuptor la 400 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Pătrundeți roșiile și apoi puneți-le într-un bol de amestecare din oțel inoxidabil și combinați cu ceapa, usturoiul, uleiul, sarea, piperul și cimbrul. Întoarceți pe o foaie de copt și prăjiți în cuptorul preîncălzit aproximativ 15 până la 20 de minute sau până când roșiile și ceapa încep să devină negre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Amestec Natural Pentru Prăjituri
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți din cuptor și procesați amestecul într-un robot de bucătărie, lucrând în loturi, dacă este necesar. Într-o cratiță de 4 litri, combinați amestecul de ceapă-roșii prelucrat cu chipotles și smântână grea și încălziți la foc mediu timp de aproximativ 10 minute. Reduceți căldura la minim și păstrați sosul cald până când sunteți gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Pentru a servi: Preîncălziți un cuptor la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Așezați ardeii umpluți în cuptor și prăjiți timp de 20 de minute sau până când se încălzește. Polonic suficient de sos cald asado pe 4 farfurii pentru a forma piscine mari și apoi locul 1 chile relleno pe fiecare farfurie și se servește.
Chili în meniu? Încercați asocierea cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Juve y Camps Reserva de la familia 40th Anniversary Cuvee Cava. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.