Cuptor Caramel Porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați porumbul Caramel de cuptor. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 286 calorii. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de pecan, popcorn, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cuptor Caramel Porumb, Porumb Caramel Copt La Cuptor, și Porumbul Caramel copt la cuptor al lui Ann pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 93°.împărțiți floricelele și nucile pecan între 2 tigăi dreptunghiulare fără grăsime, 13x9x2 inci.
Încălziți zahărul brun, untul, siropul de porumb și sarea într-o cratiță de 3 litri la foc mediu, amestecând ocazional, până la bule în jurul marginilor. Gatiti 5 minute, amestecand ocazional; se ia de pe foc. Se amestecă bicarbonatul de sodiu.
Se toarnă amestecul peste floricele și nucile; se amestecă până se acoperă bine.
Coaceți 1 oră, amestecând la fiecare 15 minute.