Cupe italiene de fasole albă și spanac

Cupe italiene de fasole albă și spanac
Italiană alb fasole-și-spanac cupe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.37 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 430 calorii. Această rețetă servește 2. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de oțet balsamic, măsline, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Supă italiană de fasole albă și spanac, Mini căni de roșii prăjite cu Avocado, fasole albă + piure de ton, și Hummus Italian De Fasole Albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Tăiați blaturile de ardei grași; aruncați blaturile, semințele și membranele. Gatiti ardeii in apa clocotita 5 minute; se scurge și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați ceapa verde și usturoiul; sotati 2 minute. Se amestecă spanacul; gătiți 1 minut sau până când spanacul se ofilește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
5
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
6
Așezați bulionul și 1/2 cană de fasole într-un robot de bucătărie sau blender și procesați până se omogenizează. Amestecați fasolea pură în amestecul de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Adăugați fasolea rămasă, brânza feta, stropi de roșii, măsline, oțet și condimente italiene; amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Glazura De Decor MaroGlazura De Decor Maro
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
8
Împărțiți amestecul de fasole uniform între ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
9
Combinați pesmetul și parmezanul; presărați uniform peste amestecul de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
10
Așezați ardeii umpluți într-un vas de copt pătrat de 8 inci; coaceți la 350 timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 vin în VinePair ' s Top 50 din 2018culoare roșie rubinie intensă, cu nas fin de mure și note de coacăze negre, indicii balsamice și picante. Vinul prezintă o structură acidă excelentă, taninuri bine echilibrate, elegante. Impactul în gură este catifelat și persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate72
Revista