Cupe De Vin Berry-Muscat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați paharele de vin Berry-Muscat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 140 de calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.97 pe portie. Un amestec de zahăr, gelatină, suc de struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Dulce De Vin Muscat Cu Struguri, Pufuri de fructe de pădure cu cremă de Muscat portocaliu, și Pufuri De Fructe De Pădure Cu Cremă De Muscat Portocaliu.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 2 până la 3 litri, amestecați sucul de struguri, gelatina și zahărul. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă gelatina și zahărul, 3 până la 4 minute.
Se ia de pe foc și se adaugă vin. Puneți tigaia într-un castron cu apă cu gheață și amestecați adesea până când amestecul este rece și movile ușor pe o lingură, aproximativ 20 de minute.
Scoateți tigaia din apa cu gheață și amestecați căpșunile și afinele.
Lingură amestec în mod egal în 1-la 1 1/2 cana de pahare de vin. Se răcește etanș până când amestecul de gelatină este ferm la atingere, cel puțin 1 oră sau până la 1 zi.