Cupe De Castravete Cu Bici De Somon Cremos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cupe de castraveți cu bici de somon cremos. Această rețetă servește 8 și costă 1,16 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 71 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Dacă aveți brânză de vaci, scallions, arpagic și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Cupe De Castravete Cu Somon Afumat, Somon afumat în cupe de castraveți, și Somon afumat în cupe de castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați brânza de căsuță și laptele într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Adăugați ceapa, somonul, crema de brânză, sucul de lămâie și un vârf de piper alb și procesați până la neted și cremos. La frigider cel puțin 1 oră sau peste noapte.
Tăiați castraveții în runde groase de 3/4 inci, aruncând capetele. Folosind o lingură mică, scoateți semințele și o parte din carne din fiecare rundă pentru a forma o ceașcă mică.
Umpleți fiecare cană cu aproximativ 2 lingurițe de bici de somon și presărați cu arpagic. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit, până la 1 oră.
Fotografie realizată de Andrew Mccaul