Cupe de cartofi coapte de două ori cu șalotă caramelizată
Cupele de cartofi coapte de două ori cu șalotă caramelizată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 84 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 394 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 13 fani. Un amestec de ulei vegetal, cartofi roșii, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cupe de cartofi coapte de două ori cu șalotă caramelizată, Cartofi dulci de două ori coapte cu șalotă caramelizată și salvie, și Brie La Cuptor Și Cupe De Ceapă Caramelizate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F. perforați cartofii în mai multe locuri cu furculița, apoi periați ușor cu ulei.
Așezați cartofii direct pe raftul cuptorului și coaceți până se înmoaie când sunt străpunși cu furculița, aproximativ 55 de minute. Se răcește ușor cartofii.
Tăiați felie subțire de la ambele capete scurte ale fiecărui cartof și aruncați.
Tăiați fiecare cartof transversal în jumătate; stați fiecare jumătate pe capătul său plat mic. Folosind linguriță, scoateți pulpa de cartof gătită din fiecare jumătate, lăsând o coajă groasă de 1/3 inch și formând o ceașcă de cartofi.
Așezați căni de cartofi într-un vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci.
Așezați pulpa de cartofi într-un castron mediu; adăugați brânză, smântână, lapte și cayenne. Folosind masher de cartofi sau furculiță, amestecați până se omogenizează bine și aproape neted. Condimentează după gust cu sare și piper. Mound piure de cartofi amestec în cupe de cartofi.
Topiți untul în tigaie medie grea la foc mediu.
Adăugați șalotele și saut-ul până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 12 minute. Top cupe de cartofi cu șalotă. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.)
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Coaceți cupele de cartofi până se încălzesc, aproximativ 20 de minute.
Se presară pătrunjel și se servește.