Cupe de cartofi coapte de două ori cu șalotă caramelizată

Cupe de cartofi coapte de două ori cu șalotă caramelizată
Cupele de cartofi coapte de două ori cu șalotă caramelizată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 84 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 394 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 13 fani. Un amestec de ulei vegetal, cartofi roșii, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cupe de cartofi coapte de două ori cu șalotă caramelizată, Cartofi dulci de două ori coapte cu șalotă caramelizată și salvie, și Brie La Cuptor Și Cupe De Ceapă Caramelizate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F. perforați cartofii în mai multe locuri cu furculița, apoi periați ușor cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați cartofii direct pe raftul cuptorului și coaceți până se înmoaie când sunt străpunși cu furculița, aproximativ 55 de minute. Se răcește ușor cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Tăiați felie subțire de la ambele capete scurte ale fiecărui cartof și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
4
Tăiați fiecare cartof transversal în jumătate; stați fiecare jumătate pe capătul său plat mic. Folosind linguriță, scoateți pulpa de cartof gătită din fiecare jumătate, lăsând o coajă groasă de 1/3 inch și formând o ceașcă de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
5
Așezați căni de cartofi într-un vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
6
Așezați pulpa de cartofi într-un castron mediu; adăugați brânză, smântână, lapte și cayenne. Folosind masher de cartofi sau furculiță, amestecați până se omogenizează bine și aproape neted. Condimentează după gust cu sare și piper. Mound piure de cartofi amestec în cupe de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Topiți untul în tigaie medie grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați șalotele și saut-ul până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 12 minute. Top cupe de cartofi cu șalotă. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
9
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Coaceți cupele de cartofi până se încălzesc, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Se presară pătrunjel și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista